BabyvoedingNestlé is wereldwijd de nummer één in zuigelingenvoeding en babyvoeding en is sinds 2003 ook in Nederland verkrijgbaar. Nestlé heeft vele innovatieve producten in Nederland geïntroduceerd, waaronder het succesvolle NESTLÉ PyjamaPapje®. Hiermee hebben kindjes al meer dan 20 miljoen keer lekker doorgeslapen en hun ouders ook. Daarnaast heeft Nestlé ook flesvoeding: NESTLÉ® Groeie Start. NESTLÉ® Groeie Start opvolgmelk (2)  en groeimelk (3) bevat L-comfortis®, wat extra lief is voor baby’s buikje. Nestlé is bekend en geliefd bij veel moeders.
 
Omdat jonge kinderen nog heel kwetsbaar zijn, moeten hun voedingsmiddelen aan nog strengere eisen voldoen dan de voedingsmiddelen voor volwassenen. Bij Nestlé weten we dat vooral de allerkleinste kindjes kwetsbaar zijn. Daarom gaan wij zelfs een stapje verder dan de wetgeving. Zo wordt onze babyvoeding streng gecontroleerd op onder andere zout- en suikergehalte, kwaliteit en de hoeveelheid vetten. Ook hanteren wij een speciale bereidingsmethode, zodat onze babyvoeding niet alleen gevarieerd en voedzaam is, maar ook lekker smaakt. Wij zetten ons er elke dag weer voor in om hier aan te voldoen. Net zoals Henri Nestlé, vanaf het moment dat hij begon, meer dan 145 jaar geleden. In 1993 introduceerden wij daarom het Nestlé Kwaliteitssysteem, dat kwaliteit garandeert in elke fase van de voedselketen.
 
Kijk op onze website www.nestlebabyvoeding.nl voor meer informatie over de merken.

Een tekort aan slaap is vermoeiend. Lees daarom alles over doorslapen en de beste slaaptips van andere ouders op www.doorslapen.nl.
 
*Borstvoeding is de beste keuze en dient zo lang mogelijk gegeven te worden.