Sort by
Sort by

MezEast

 

Mezeast

MezEast kwam tot stand door onze passie voor de Midden-Oosterse keuken. Al meer dan 80 jaar wisselen we culinaire kennis uit met de Midden-Oosterse regio. We ontdekten deze unieke eetcultuur en kunnen er geen genoeg van krijgen. Onze obsessie over elke specerij, elk gerecht en elke lokale specialiteit die het Midden-Oosten te bieden heeft drijft ons om de vrijgevigheid van deze eetcultuur wereldwijd te delen.

Van Shawarma, Kofta, Falafel en Hummus tot Toum, Tahini, Muhammara en Harissa. Met de producten en recepten van MezEast ontdek je de Midden-Oosterse keuken en deel je het goede wat deze keuken te bieden heeft aan je eigen eettafel. Je bereidt makkelijk en snel zelf verse, huisgemaakte, en bovenal heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten.

Onze missie

Onze missie is de vrijgevigheid en goedheid van de Midden-Oosterse keuken te delen. We geloven dat alledaagse maaltijden buitengewoon worden als we aandacht schenken aan wat, hoe en met wie we eten.

Wil jij meer weten over MezEast of de Midden-Oosterse recepten ontdekken? Kijk dan snel op de website of bezoek de Facebook of Instagram pagina.