Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nov 27, 2019

De Nederlandse hotelketen Van Der Valk zet Garden Gourmet Incredible Burger op het menu

Ook hotelketen Van der Valk gaat voor de bijl. Het bedrijf van de kers op de appelmoes en de schnitzels gaat de veganistische burger van Nestlé op het menu zetten.

De door Van der Valk gebruikte Garden gourmet incredible burger is een innovatie van de Zwitserse voedingsmiddelengigant, bekend van Maggi, Nespresso, Kitkat en Felix. Het is 100% plantaardig met natuurlijke eiwitten uit soja en tarwe. Natuurlijke plantenextracten als rode biet, wortel en paprika zorgen er voor dat de veganburger voor, tijdens en na het koken, op een echter runderburger lijkt.

Topman Mark Schneider van Nestlé zei in augustus al dat hij een groot fan is van de veganburger. Hij voorspelde het product een gouden toekomst en zei er sterk op in te zetten. „Niet iedereen hoeft vegetariër te worden, maar de trend is onmiskenbaar: minder vlees. Mensen worden steeds meer flexitariër. Ik denk dat voedsel dat op planten is gebaseerd erg groot wordt. Binnen korte tijd is vegan zo goed, dat je het verschil met vlees niet meer proeft”, aldus Schneider.

Lees hier het volledige artikel: De Telegraaf - Van der Valk gaat voor de bijl 

Article Type