Gezond winkelen

Ons doel: samenwerken met partners om een gezonde winkelomgeving te stimuleren

Om onze aanpak op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn uit te breiden naar verkooppunten, werken we samen met retailers en voedingsprofessionals in verschillende regio’s. We willen samenwerken om ook in de winkelomgeving mensen en gezinnen te inspireren op het gebied van gezondere eetgewoonten en levensstijl.

De gezonde keuze, de makkelijke keuze

We willen onze huidige winkelvloerkennis en ervaring vergroten en samenwerken met retailpartners aan strategieën gericht op gezonder leven. Dat betekent dat we campagnes op de winkelvloer samenstellen op basis van langetermijnsamenwerking. De campagnes sluiten aan op de eigen strategie en op de omgeving van onze retailpartners. Hierbij ligt de focus op het helpen van mensen en gezinnen om de gezonde keuze, de makkelijke keuze te maken.

Dergelijke campagnes zijn initiatieven als: het stimuleren van gezondere voeding en levenstijl, gezondere producten in het (online)winkelmandje, gezondere producten bij de kassa, gezondere producten in de broodtrommel, goede slaapgewoonten en verantwoorde marketing – gericht op ouders en verzorgers.

Onze doelstelling voor 2020

In 2020: samen met partners, retailers en voedingsprofessionals omgevingen creëren die een gezonder voedingspatroon en gezondere levensstijl stimuleren. 

Meer informatie? 

Lees verder in ons rapport Creating Shared Value.