Karim Qurimi

 

Business Analyst

Startdatum Nestlé Maart 2015
Studie Bedrijfseconomie
Passies en hobby's Sport, Koken, Lezen

Hoe ben je bij Nestlé terecht gekomen?

Voordat ik bij Nestlé begon, ben ik bij twee andere bedrijven op Finance werkzaam geweest. Na een aantal jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn nieuwsgierigheid naar de FMCG-wereld is de reden dat ik heb gesolliciteerd op de functie Business Analyst. Deze gedachte werd sterker na de geboorte van mijn zoon. Daarnaast is naar mijn mening de FMCG-wereld een van de gezondste branches om in te werken.

Mijn loopbaan bij Nestlé

Binnen Nestlé werk ik voor Purina als Business Analyst. Het mooie van deze functie is, dat je vrijwel met elke afdeling te maken hebt. De taken zijn heel divers. Naast budget control, forecasting en de period end-closing ben ik ook bij vele andere projecten betrokken. Ook voorzie ik het management van diverse rapportages om sturing te geven aan de organisatie.

Waarom Nestlé?

Het is prachtig om te werken voor 's werelds grootste voedingsbedrijf. Bij Nestlé voel ik mij gewaardeerd en betrokken. Het voelt als één grote familie. Ook hangt er een informele sfeer op de werkvloer. Wat mij nog meer aanspreekt bij Nestlé is dat ik er veel kan bereiken en me verantwoordelijk voel voor mijn taken. Dit draagt bij aan de betrokkenheid die ik voel bij Nestlé. Ik krijg hier de kans om te ontdekken waar ik goed in ben. Het Nieuwe Werken, dat ook bij Nestlé wordt gehanteerd, bevalt mij goed gezien de reistijd vanuit huis en de combinatie met mijn gezin.