Stages

  Ieder jaar biedt Nestlé zo'n 50 bachelor- en masterstudenten de kans om stage te lopen binnen de verschillende divisies van het bedrijf. Op deze manier kunnen studenten praktijkervaring opdoen en ontdekken hoe het is om te werken binnen een grote multinational. Klik hier voor het aanbod!

De gebieden waarop Nestlé stages aanbiedt zijn:

Stages Nestle 

De divisies

Nestlé Purina Petcare
Nestlé Purina Petcare (NPP) is een 100% dochteronderneming en gevestigd in het hoofdkantoor van Nestlé Nederland in Amsterdam. NPP houdt  zich bezig met de productie, marketing en verkoop van diervoeding, waaronder de merken BONZO, FELIX, Purina ONE en GOURMET. Meer informatie? Bezoek de website www.purina.nl

Nestlé Confectionery (Chocolade)
​Voor ons staat genieten van Nestlé chocolade voor plezier, balans en kennis. Plezier gaat verder dan een lekker product; genieten mag en past binnen een gezonde levensstijl. Juiste portiegroottes en variatie zorgen voor balans in het eetpatroon. Kennis van voedingswaarden helpt in het maken van verantwoorde keuzes. Met een breed assortiment om uit te kiezen, geniet je van Nestlé chocoladeproducten als een heerlijk onderdeel van een evenwichtig voedingspatroon.

Wil je meer weten over onze chocolademerken? Bezoek de website: www.nestle-chocolade.nl. Hier vind je naast leuke weetjes over de merken, ook uitgebreide productinformatie, heerlijke recepten en uitleg over ons Nestlé Cocoa Plan waarmee we ons inzetten voor betere leefomstandigheden van de cacaoboeren.

​Nestlé Infant Nutrition
Nestlé is inmiddels wereldwijd de nummer één in babyvoeding en is sinds 2003 ook in Nederland verkrijgbaar. Nestlé heeft vele innovatieve producten in Nederland geïntroduceerd, waaronder het succesvolle NESTLÉ PyjamaPapje®, Yogolino® en Dreumesmelk®.

Nestlé Culinary
​MAGGI is een merk dat al generaties lang een rol speelt in vele Nederlandse huishoudens. Al in de vorige eeuw maakte Julius Maggi culinaire producten. Hij was een gedreven pionier, die producten ontwikkelde waarmee snel een voedzame maaltijd bereid kon worden. MAGGI werd vooral beroemd door het bruine aroma flesje van MAGGI en de bouillonblokjes. Inmiddels is MAGGI uitgegroeid tot een breed culinair merk met producten als bouillonblokjes, noedels, wraps, sauzen en jus.

Het bereiden van de avondmaaltijd wordt door mensen soms als lastig ervaren vanwege een gebrek aan tijd, inspiratie of ervaring. Wij van MAGGI helpen graag elke dag een goede en gebalanceerde maaltijd op tafel te zetten. Wil jij meer weten over MAGGI of geïnspireerd raken door heerlijke recepten? Bekijk dan snel www.maggi.nl of bezoek de MAGGI Nederland Facebook pagina.

Nestlé Professional
Nestlé Professional is de ‘business to business’ out-of-home expert binnen Nestlé. Nestlé Professional richt zich op een diversiteit aan klanten. Meer informatie? Bezoek onze websites: www.nestleprofessional.nl  & www.nescafeophetwerk.nl

Nestlé Drinks
In de Nederlandse (super)markt heeft Nestlé een groot assortiment dranken onder de merknamen NESCAFÉ, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESTLÉ Hot Chocolate Mix en NESQUIK. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die je eenvoudig thuis kunt bereiden en waarbinnen je eindeloos kunt variëren. Kijk ook voor meer informatie over onze NESCAFÉ producten op www.nescafe.nl