Stages

Ieder jaar biedt Nestlé zo'n 50 bachelor- en masterstudenten de kans om stage te lopen binnen de verschillende afdelingen van het bedrijf. Op deze manier kunnen studenten praktijkervaring opdoen en ontdekken hoe het is om te werken binnen een grote multinational.

De gebieden waarop Nestlé stages aanbiedt zijn:

Corporate Communication  Corporate Communication

  Human Resources

 HR Recruitment

Nestlé Confectionery

Marketing
Business Control & Category Management

Nestlé Culinary

Marketing
Category Management & Shopper Activatie

Nestlé Drinks

Finance & Marketing

Nestlé Nutrition, Health & Welness

Voeding en Gezondheid
Marketing & Category Management

Nestlé Purina

Marketing

Nestlé Professional

Marketing (Food)
Marketing (Beverages)

Nestlé Voeding

Regulatory and scientific affairs & quality assurance

Operations

Supply Chain Logistics
Demand & Supply Planning
Procurement

Sales

Sales Superunie
E.commerce

Finance

Finance & Control
Finance & Marketing (zie Nestlé Drinks)

Ben je benieuwd naar de inhoud van deze stages? We streven ernaar begin april alle stages, die per 1 augustus 2018 starten, online te zetten op de website.

Over de afdelingen

Nestlé Confectionery (Chocolade)
​Voor ons staat genieten van Nestlé chocolade voor plezier, balans en kennis. Plezier gaat verder dan een lekker product; genieten mag en past binnen een gezonde levensstijl. Juiste portiegroottes en variatie zorgen voor balans in het eetpatroon. Kennis van voedingswaarden helpt in het maken van verantwoorde keuzes. Met een breed assortiment om uit te kiezen, geniet je van Nestlé chocoladeproducten als een heerlijk onderdeel van een evenwichtig voedingspatroon.

 

Wil je meer weten over onze chocolademerken? Bezoek de website: www.nestle-chocolade.nl. Hier vind je naast leuke weetjes over de merken, ook uitgebreide productinformatie, heerlijke recepten en uitleg over ons Nestlé Cocoa Plan waarmee we ons inzetten voor betere leefomstandigheden van de cacaoboeren.

Nestlé Culinary (Maggi)
​MAGGI is een merk dat al generaties lang een rol speelt in vele Nederlandse huishoudens. Al in de vorige eeuw maakte Julius Maggi culinaire producten. Hij was een gedreven pionier, die producten ontwikkelde waarmee snel een voedzame maaltijd bereid kon worden. MAGGI werd vooral beroemd door het bruine aroma flesje van MAGGI en de bouillonblokjes. Inmiddels is MAGGI uitgegroeid tot een breed culinair merk met producten als bouillonblokjes, noedels, wraps, sauzen en jus.

Het bereiden van de avondmaaltijd wordt door mensen soms als lastig ervaren vanwege een gebrek aan tijd, inspiratie of ervaring. Wij van MAGGI helpen graag elke dag een goede en gebalanceerde maaltijd op tafel te zetten. Wil jij meer weten over MAGGI of geïnspireerd raken door heerlijke recepten? Bekijk dan snel www.maggi.nl of bezoek de MAGGI Nederland Facebook pagina.

Nestlé Professional
Nestlé Professional is de ‘business to business’ out-of-home expert binnen Nestlé. Nestlé Professional richt zich op een diversiteit aan klanten.
Meer informatie? Bezoek onze websites: www.nestleprofessional.nl  & www.nescafeophetwerk.nl

Nestlé Drinks
In de Nederlandse (super)markt heeft Nestlé een groot assortiment dranken onder de merknamen NESCAFÉ, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESTLÉ Hot Chocolate Mix en NESQUIK. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die je eenvoudig thuis kunt bereiden en waarbinnen je eindeloos kunt variëren. Kijk ook voor meer informatie over onze NESCAFÉ producten op www.nescafe.nl

​Nestlé Nutrition
Nestlé is inmiddels wereldwijd de nummer één in babyvoeding en is sinds 2003 ook in Nederland verkrijgbaar. Nestlé heeft vele innovatieve producten in Nederland geïntroduceerd, waaronder het succesvolle NESTLÉ PyjamaPapje®, Yogolino® en Dreumesmelk®.

Nestlé Purina Petcare
Nestlé Purina Petcare (NPP) is een 100% dochteronderneming en gevestigd in het hoofdkantoor van Nestlé Nederland in Amsterdam. NPP houdt  zich bezig met de productie, marketing en verkoop van diervoeding, waaronder de merken BONZO, FELIX, Purina ONE en GOURMET. Meer informatie? Bezoek de website www.purina.nl.