Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stagiairs

Het stage aanbod

Onze stages per 1 augustus staan vanaf nu online! Dus heb je altijd al interesse gehad in werken bij een multinational in de Fast Moving Consumer Goods branche en kan je niet wachten om te ervaren hoe dit is in de praktijk? Klik hier voor het actuele overzicht.

Learning on the job

Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een team en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Dit omdat onze overtuiging is dat leren en ontwikkelen het snelste gaat als je dingen ook daadwerkelijk gaat doen; ofwel learning on the job. Hierbij is goede coaching en feedback geven en krijgen cruciaal. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Je bent dus niet zomaar een stagiair maar wordt echt onderdeel van het team! We zijn er van overtuigd dat we een echt verschil te kunnen maken in de ontwikkeling van onze stagiairs en dus ook in hun professionele toekomst.

Hard werken, maar ook ontspannen

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, samen sporten en genieten van leuke activiteiten. Daarnaast bestaat er een hechte stagiair-community bij Nestlé. Zo worden er stagiair-cases en etentjes georganiseerd en wordt er regelmatig samen geborreld.

Stageduur en -vergoeding

De stages die worden aangeboden zijn meewerkstages per 1 februari of 1 augustus, waarbij je fulltime gaat meedraaien in het team. Een stageperiode bij Nestlé duurt 6 maanden en gedurende deze tijd heb je uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden. De stagevergoeding bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig verged.

Vragen?

Stuur dan een e-mail naar: [email protected] t.a.v. Wibi Schouwenaars, afdeling Recruitment.