Young Talents


Video: Nestlé Young Talent Business Course 2018.

Het Young Talent programma biedt elk jaar de kans aan academische talenten om te starten binnen Nestlé. Met de selectie van deze top-studenten werven wij top-managers van de toekomst.

Indien je start als Young Talent kies je voor een carrière binnen Nestlé en kies je voor een brede commerciële ontwikkeling (binnen Marketing, Sales en Category management). Gedurende de eerste 6,5 jaar van je carrière zul je extra intensief worden begeleid, gecoacht, getraind en ontwikkeld. Ook zul je veel ervaring opdoen in 3 verschillende functies. Na deze 6,5 jaar heb je je ontwikkeld van starter naar medior en heb je volop kansen om verder door te groeien. Lees verder voor meer informatie over het YT-programma en maak kennis met onze huidige Young Talents en hun carrière-paden!

De selectie voor het Young Talent Programme vindt één keer per jaar plaats. De laatste ronde van het selectieproces is de Nestlé Young Talent Business Course. De eerstvolgende Business Course vindt plaats in mei 2019. Op deze pagina vind je meer informatie over de Business Course en de inschrijving.