Nestlé Graduates

Nestlé biedt net afgestudeerde Masterstudenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken op professioneel gebied door middel van ons vernieuwde Nestlé Graduate Program! Dit programma biedt aanstormende talenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en eventueel uit te groeien tot een topmanager, met de keuze uit een Commercial of een Operations-traject.

Het Commercial Graduate Program focust zich op de functies Marketing, Sales en Category Management. Hierbij start je in de fieldsales, zodat je de consument, de retailer en de producten op een zo tastbaar mogelijke manier leert kennen. Na een half jaar kom je in een door jou aangegeven voorkeursfunctie terecht op ons hoofdkantoor in Amstelveen bij een van onze vele merken. Na een jaar of 2 switch je van functie of groei je door binnen je huidige categorie. Het programma duurt in totaal 4,5 jaar, waarna je mogelijk doorgroeit naar een managementpositie.

Het Operations Graduate Program richt zich op de volgende 5 afdelingen: Inkoop, Planning, Customer Service, Quality en Logistiek. Samen verantwoordelijk voor 1100 producten voor ruim 1000 klanten. Je gaat achtereenvolgens op 3 verschillende afdelingen aan de slag waar je per afdeling 9 tot 12 maanden werkt. Het programma duurt 3 jaar, waarna je klaar bent voor het echte werk.