Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Business Course 

 

De Nestlé Graduate Business Course is een interactieve course, waar je samen met 23 andere studenten in 2,5 dag kan ervaren of Nestlé én het Graduate Program – Commercial goed bij jou passen. Daarnaast is het voor ons de ideale gelegenheid om jou persoonlijk te leren kennen.

Tijdens de Nestlé Graduate Business Course ga je actief aan de slag met interessante praktijkcases, waarin je kunt laten zien wat jij in je mars hebt, zowel qua talent als persoonlijkheid. Ook kom je in aanraking met de drie commerciële disciplines van het Nestlé Graduate Program: Marketing, Category Management en Sales.

De Nestlé Graduate Business Course is een unieke ervaring en wellicht lucratief, want bij een succesvolle match tussen jou en Nestlé doen we je na de Business Course een contractaanbod voor een baan in het Nestlé Graduate Program. In het Nestlé Graduate Program - Commercial krijg je de kans om je uiteindelijk te ontwikkelen tot commerciële topmanager. Ben jij commercieel ingesteld én wil jij je inzetten voor de samenlevingen waarin wij werkzaam zijn? Meld je dan begin 2020 aan voor het Nestlé Graduate Program - Commercial.

Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het Nestlé Recruitment-team via [email protected].