Young Talent ProgrammeHoe ga jij het verder brengen?

Je bent gedreven. Je wilt na je studie carrière maken in de FMCG. Niet alleen door te leren in de praktijk, maar ook door jouw eigen ideeën in de praktijk te brengen. Hands on bij het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. Dat is het Nestlé Young Talent Programme.

Hoe maak jij het verschil bij Nestlé?

Heb je een idee hoe we onze koffie nog duurzamer kunnen maken? Of interessante marketinginzichten over een wereldberoemde break? Wil je verantwoordelijk zijn voor de beleving van eten en drinken in het dagelijks leven van miljoenen mensen? Solliciteer dan voor het Nestlé Young Talent Programme.

Hoe gaat het verder na jouw sollicitatie?

Na een succesvolle sollicitatie, waarin je onder andere jouw kijk op de grootste Nestlé-uitdaging toelicht, maak je een online capaciteiten- en competentietest. Vervolgens nodigen we kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek en controletest. 24 kandidaten gaan door naar de Young Talent Business Course. Hier kan je in 2,5 dag ervaren of Nestlé en het Nestlé Young Talent Programme goed bij jou passen. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om elkaar persoonlijk te leren kennen. De Nestlé Young Talent Business Course 2018 vindt plaats van 23 tot 25 mei en zal de selectie bepalen voor het Nestlé Young Talent Programme september 2018 en februari 2019 (afhankelijk van je afstudeerdatum en persoonlijke voorkeur).

Hoe werkt het Nestlé Young Talent Programme?

In het Nestlé Young Talent Programme start je als Regional Account Manager voor onze consumentenproducten. Zo leer je Nestlé, onze producten en bovenal onze klantomgeving goed kennen. Binnen jouw regio ben je verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe producten en lokale promoties binnen het Retail en Out-of-Home kanaal. Deze functie vervul je voor een periode van maximaal 12 maanden. En, zoals je leest, ben je direct aan zet. Van Nestlé mag je verwachten dat je hierbij intensief wordt begeleid door je manager.

Elkaar verder brengen

Na deze eerste periode zet je jouw commerciële carrière voort in een functie binnen Marketing, Sales of Category Management. Je vervult een functie voor een termijn van twee tot drie jaar waarna je doorstroomt in een andere discipline. Zo leer je de volledige commerciële omgeving kennen. Omdat we het belangrijk vinden dat je een breed ontwikkelde commercieel manager wordt, doorloop je minimaal twee van de drie commerciële disciplines. Kennis en kunde versterk je met opleidingen in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

• Een (bijna) afgeronde Masteropleiding;
• Brede commerciële interesse en ambitie;
• Grote affiniteit voor Fast Moving Consumer Goods;
• Een grote drive;
• Zelfkennis: inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten;
• Een pragmatische instelling;
• Analytisch sterk;
• Communicatief zeer vaardig;
• Goede kennis van de Nederlandse taal (woord en geschrift).

Wat bieden wij?

• Direct een verantwoordelijke baan en de kans om gedurende 6,5 jaar verschillende commerciële rollen uit te voeren. Hierdoor maak je snel stappen en word je opgeleid tot commercieel manager.
• Een inspirerende werkomgeving en een open betrokken cultuur, waarbij jij samen met andere collega’s bijdraagt aan de beleving van eten en drinken in het dagelijks leven van onze consumenten.
• Een intensief trainingsprogramma in binnen- en buitenland om je zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
• Een coach uit het Management Team waarmee jij elk kwartaal je opgedane ervaringen, ambities, kwaliteiten en ontwikkelpunten bespreekt.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed startsalaris.

De sollicitatieprocedure

Let op: ​de sollicitatieprocedure voor het Young Talent Programme 2019 is nog niet geopend.

1. Klik onder aan deze pagina op “solliciteer hier” en registreer je voor het Nestlé Young Talent Programme. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kost.
2. Na een succesvolle registratie ontvang je binnen enkele dagen een mail met je activatielink en gebruikersnaam voor een online capaciteitentest en competentietest.
3. Als je geselecteerd wordt, kom je voor een sollicitatiegesprek naar het Nestlé-hoofdkantoor in Amstelveen. Je voert het gesprek met een HR-manager en een commercieel manager. Na afloop van het gesprek maak je nogmaals een controletest.
4. 24 kandidaten worden uitgenodigd voor de Nestlé Young Talent Business Course. Meer informatie over de Nestlé Young Talent Business Course vind je hier.

Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het Nestlé Recruitment-team via careers@nl.nestle.com.