Eten met aandacht

Het is de moeite waard om eens stil te staan bij wat je elke dag eet. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid en goed voor het milieu, het is ook verrassend lekker en eenvoudig! Laat je inspireren en scoor je succesdagen.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op maggi.nl, hier zijn handige tools beschikbaar om u te helpen. Zo vindt u er de maaltijdweekplanner, die helpt om bewuster inkopen te doen. In de supermarkt kunt u gebruik maken van de boodschappenbingo, een leuke manier van boodschappen doen met de kinderen! Een andere handige tip is om gebruik te maken van de seizoensgroentekalender. Seizoensgroenten zijn lekkerder, goedkoper en hoeven minder voedselkilometers te maken. Of geef een nieuwe draai aan kliekjesdag met de 'maak je koelkast leeg' -tool.

Via deze pagina kunt u tevens verschillende materialen downloaden die u kunnen helpen en inspireren om te eten met aandacht. Daarnaast hebben zorgprofessionals de mogelijkheid om materialen op te vragen via het contactformulier onderaan deze pagina, om te gebruiken tijdens het consult. De hieronder afgebeelde succeslijst is onderdeel van de consumentenbrochure. Voor overige vragen kunt u ons bereiken via etenmetaandacht@nl.nestle.com.

"Deze materialen zijn enkel bestemd voor zorgprofessionals. Nestlé behoudt zich het recht voor om de hoedanigheid van de aanvrager te controleren en bij twijfels een bewijs van de hoedanigheid op te vragen alvorens de materialen op te sturen."

brochure

Minder Zout

Voldoende drinken

Succeslijst

Portiegrootte

Minder suiker

Etiket lezen

DUURZAAM ETEN

EIWITTEN

Contactformulier