Sort by
Sort by
Op elk moment is er een Nescafé

Er is een Nescafé voor iedereen en voor elk moment van de dag. Zoek je smaak, kies je intensiteit, en leun achterover, ontspan en geniet van een koffiemoment van kwaliteit.

Met Nescafé Classic begin je de dag met het perfecte ochtendkoffie. Ontdek de zachte smaak van langzaam gebrande bonen met Gold Blend of verken een hele wereld van ambachtelijke koffie thuis met Nescafé Azera.

Het is onze passie om de smaak van geweldige koffie naar elk moment te brengen die ons inspireert sinds 1938, toen Max Morgenthaler een koffiepoeder uitvond dat het echte aroma van de boon vastlegde - een wereldprimeur.
 

Nescafé Nescafé
Always Nescafé
Farmer coffee sorting grains
Farmer coffee sorting grains
Farmer coffee sorting grains
Coffee farmers in greenhouse

Een iconisch merk

1929
1938
1941
1960
1969
1986
2006
2010
2022
Vandaag
1929

Van crisis naar kans

De Wall Street Crash deed de koffieprijs instorten, waardoor de Braziliaanse regering met een enorm koffieoverschot zat. Ze wenden zich tot ons voor hulp bij het bewaren van de oogst: kunnen we van de bonen een oploskoffie maken?
1938

Geperfectioneerd aroma

Het kostte negen jaar hard werken, maar uiteindelijk vond onze hoofdwetenschapper in het project een koffiepoeder uit dat het echte aroma van de boon vastlegde. Bedankt, Max Morgenthaler!
1941

De troepen ondersteunen

Nescafé wordt verkocht in meer dan 30 landen en maakt deel uit van het noodrantsoen van elke Amerikaanse soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog.
1960

Een nieuwe maatstaf in smaak

Europa proeft voor het eerst Nescafé Gold Blend, onze zachtste en rijkste koffie ooit.
1969

Naar de maan en terug

Nescafé vergezelt de bemanning van Apollo 11, Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins, tijdens hun baanbrekende missie. De eerste koffie die op de maan landde.
1986

Ciao! We verwelkomen de smaak van Italië

De Italiaanse koffiecultuur komt thuis met de lancering van Nescafé Espresso en Cappuccino.
2006

We brengen de barista-ervaring thuis

We ontwikkelen onze Nescafé Dolce Gusto koffiemachine, zodat iedereen thuis kan genieten van koffie van baristakwaliteit.
2010

Boeren steunen

We lanceren het Nescafé Plan, wat betekent dat we enkel bij lokale telers kopen en zo duizenden koffieboerderijen helpen om op lange termijn duurzaam te werken.
2022

Nescafé Plan 2030

We breiden het werk dat we via het Nescafé Plan doen uit en versnellen het om boeren te helpen regeneratieve landbouwpraktijken toe te passen, emissies te verminderen en hun levensonderhoud te verbeteren.
Vandaag

De meest favoriete koffie ter wereld

Elke seconde van de dag geniet de wereld van nog eens 5500 kopjes Nescafé. 

Ontdek meer van onze koffiemerken