Sort by
Sort by

Over Nestlé

Unlocking the power of food to enhance quality of life for everyone, today and for generations to come. Dat is onze missie.

Wij zijn de Good food, Good life-organisatie. Wij geloven in de kracht van voedsel om levens te verbeteren. Goed eten voedt en prikkelt de zintuigen. Door goed eten kunnen kinderen gezond worden, huisdieren groeien, ouders gracieus ouder worden en kan iedereen van het leven genieten. Goed eten brengt ons samen, respecteert onze planeet en beschermt hulpbronnen voor toekomstige generaties.

Bij Nestlé innoveren we voortdurend met voedsel, dranken en nutritionele gezondheidsoplossingen om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. We richten onze energie en middelen op waar de kracht van voedsel het grootste verschil kan maken in het leven van mensen en huisdieren, het milieu kan beschermen en verbeteren en aanzienlijke waarde kan genereren voor zowel onze aandeelhouders als belanghebbenden. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het lange termijn succes van ons bedrijf garanderen.

Onze merken

We hebben meer dan 2.000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 187 landen over de hele wereld.

Onze ambities

Creating Shared Value vormt de basis van onze bedrijfsvoering. We hebben drie overkoepelende ambities voor 2030 gedefinieerd die leidend zijn in ons werk en de doelstelling van de UN Sustainable Development Goals ondersteunen:

  • 50 miljoen kinderen helpen een gezonder leven te leiden
  • 30 miljoen broodwinningen helpen verbeteren in direct aan onze bedrijfsactiviteiten verbonden gemeenschappen
  • Streven naar milieuneutrale uitvoering van al onze activiteiten

Lees meer over onze inspanningen op deze gebieden.

impact
VOOR INDIVIDUEN EN FAMILIES

50 miljoen
kinderen helpen gezonder te leven
VOOR GEMEENSCHAPPEN

30 miljoen
broodwinningen helpen verbeteren in direct aan onze bedrijfsactiviteiten verbonden gemeenschappen
VOOR DE PLANEET

Streven naar
milieuneutrale
uitvoering van al onze activiteiten

Onze waarden

Geleid door onze waarden die voortkomen uit respect, willen we een betere en gezondere wereld vormgeven. We gaan door met de erfenis van onze oprichter Henri Nestlé, die meer dan 150 jaar geleden babyvoeding uitvond en daarmee het leven van een kind redde.