Over Nestlé

Over ons

We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren. Dit is hoe we meer dan 150 jaar geleden begonnen zijn, toen Henri Nestlé babyvoeding uitvond en daarmee het leven van een kind redde. Sinds 1866 maken wij producten die de levenskwaliteit helpen verbeteren en bijdragen aan een gezondere toekomst.

Nestlé is het grootste bedrijf ter wereld in de voedingsmiddelenindustrie. We hebben meer dan 2000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 191 landen over de hele wereld.

Onze missie

De missie van Nestlé is het ‘Verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst’. We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren en mensen inspireren om gezonder te leven. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het lange termijn succes van ons bedrijf garanderen.

 

Onze ambities

Creating Shared Value vormt de basis van onze bedrijfsvoering. We hebben drie overkoepelende ambities voor 2030 gedefinieerd die leidend zijn in ons werk en de doelstelling van de UN Sustainable Development Goals ondersteunen.

  • 50 miljoen kinderen helpen een gezonder leven te leiden
  • 30 miljoen broodwinningen helpen verbeteren in direct aan onze bedrijfsactiviteiten verbonden     gemeenschappen
  • Streven naar milieuneutrale uitvoering van al onze activiteiten

Lees hier meer over ons inspanningen op deze gebieden. 

Onze waarden

Onze waarden reflecteren in de manier waarop wij zakendoen, altijd legaal en eerlijk met respect voor zowel onze eigen mensen als de mensen met wie wij zakendoen.

waarden nestle