Sort by
Sort by
Je koffiezaak is open. Wat is uw bestelling?

Stelt u zich hoogwaardige koffie voor bij u thuis, met één druk op de knop. Met Nescafé Dolce Gusto hebt u de variëteit van een koffiezaak en de vrijheid om elke drank precies op uw smaak af te stemmen.

Ontdek meer dan 50 verschillende soorten koffie, thee en warme chocolademelk. Al uw koffiehuisfavorieten zijn er, inclusief lattes, cappuccino's, espresso's en americano's - u kunt zelfs heerlijke koude dranken bereiden.

Onze gepatenteerde slimme capsule houdt de oorspronkelijke versheid en aroma's vast, wat resulteert in de volledige koffie-ervaring waar u van houdt. En ons unieke hogedruksysteem maakt het gemakkelijk om alle aroma's te extraheren en uw koffie te voorzien van een dikke fluweelzachte crema, precies zoals u het lekker vindt.

Geniet van uw drankjes met de exacte intensiteit. Of u de knop wil indrukken en vervolgens wil vergeten of de volledige controle wil hebben, er is een machine voor u. Met handmatige bediening kunt u de hoeveelheid water in uw kopje regelen met een eenvoudige draai aan de hendel. Met de automatische bediening heeft u precies dezelfde intensiteit en smaak binnen handbereik - elke keer weer.

Dolce Gusto koffie
Dolce Gusto koffiemachine
Dolce Gusto capsule
DG-krups-espresso
DG-krups-espresso
DG-krups-espresso
Mexicaanse koffieboer

Ontdek meer van onze koffiemerken