Of u nu jarenlange werkervaring hebt of net bent afgestudeerd, er is een vacature voor u bij Nestlé. Zoek hier naar vacatures.
Je koffiezaak is open. Wat is uw bestelling?
Stelt u zich hoogwaardige koffie voor bij u thuis, met één druk op de knop. Met Nescafé Dolce Gusto hebt u de variëteit van een koffiezaak en de vrijheid om elke drank precies op uw smaak af te stemmen.
Ontdek meer dan 50 verschillende soorten koffie, thee en warme chocolademelk. Al uw koffiehuisfavorieten zijn er, inclusief lattes, cappuccino's, espresso's en americano's - u kunt zelfs heerlijke koude dranken bereiden.
Onze gepatenteerde slimme capsule houdt de oorspronkelijke versheid en aroma's vast, wat resulteert in de volledige koffie-ervaring waar u van houdt. En ons unieke hogedruksysteem maakt het gemakkelijk om alle aroma's te extraheren en uw koffie te voorzien van een dikke fluweelzachte crema, precies zoals u het lekker vindt.
Geniet van uw drankjes met de exacte intensiteit. Of u de knop wil indrukken en vervolgens wil vergeten of de volledige controle wil hebben, er is een machine voor u. Met handmatige bediening kunt u de hoeveelheid water in uw kopje regelen met een eenvoudige draai aan de hendel. Met de automatische bediening heeft u precies dezelfde intensiteit en smaak binnen handbereik - elke keer weer.
Voor een beter, lekkerder kopje koffie
Dat kopje koffie voor u is het resultaat van een belofte. Een belofte om op een respectvolle en duurzame manier betere koffie te telen en te leveren.
In oktober 2022 lanceerden we het Nescafé Plan 2030, ons plan om de koffieteelt te helpen verduurzamen. Door koffieboeren te ondersteunen bij de overgang naar regeneratieve landbouw, helpen we hen hun uitstoot van broeikasgassen te verminderen en hun levensonderhoud te verbeteren. We voorzien boeren bijvoorbeeld van hoogproductieve koffieplantjes en trainen hen in regeneratieve praktijken, zoals het planten van covergewassen, het gebruik van organische meststoffen en intercropping, om de gezondheid van de bodem te verbeteren. Gezondere bodems zijn beter bestand tegen de gevolgen van klimaatverandering en kunnen de opbrengsten verhogen, zodat ze de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien en de duurzaamheid van koffie op de lange termijn kunnen waarborgen.