Sort by
Sort by

Nestlé Waters

Nestlé Waters is opgericht in 1992. Inmiddels heeft Nestlé Waters 95 productielocaties in 34 landen. Vandaag de dag werken er circa 33.700 werknemers aan een portfolio van 49 unieke merken. Nestlé Waters innoveert constant, om te voldoen aan de verwachtingen van consumenten over de hele wereld.

Nestlé Waters

Gezonde hydratatie

Water is de beste keuze voor dagelijkse hydratatie, omdat het natuurlijke mineralen als koper, ijzer, seleen en chroom bevat. Flessenwater is de gezondste verpakte drank, dankzij gecontroleerde zuivering, de uitstekende kwaliteit, de smaak en het gemak. Bovendien bevat water geen calorieën. Dit is relevant in een wereld waarin een toenemende hoeveelheid mensen kampt met overgewicht of obesitas.Tegenwoordig heeft Nestlé zo'n 50 verschillende merken in water op vijf continenten.

Duurzaam watergebruik

Omdat flessenwater over de hele wereld een zeer zichtbaar product is, zijn sommige mensen kritisch als het gaat om milieu-impact. Sinds de oprichting streeft Nestlé Waters ernaar om altijd het voortouw te nemen om de milieu-impact van zijn activiteiten te beheersen. Sterker nog, als wereldwijde leider op het gebied van gebotteld water, heeft Nestlé Waters van duurzaam watergebruik een topprioriteit gemaakt.

Lees hier meer over Nestlé Waters.