Sort by
Sort by

Social Media Policy

Huisregels Nestlé Social Media accounts

Huisregels Social Media
Het beheren van onze Social Media pagina’s is ontzettend leuk om te doen. Dat komt mede doordat jullie, de echte fans, die nauw betrokken zijn bij onze merken. Wij vinden het leuk om van jullie te horen. Plaats dus gerust comments en deel links, video’s en foto’s. We hopen dat je al je momenten met ons wilt delen. Om het voor iedereen leuk en gezellig te maken op Social Media pagina’s hebben wij een aantal huisregels opgesteld:

 1. Keep it clean: we hoeven het eigenlijk niet te vertellen, maar plaats alsjeblieft geen ongepaste of onfatsoenlijke content.
 2. Play fair: plaats daarnaast geen lasterlijke, aanvallende of andere beledigende berichten.
 3. No personal attacks: val elkaar niet persoonlijk aan.
 4. Stay on topic: plaats geen spam, commerciële/promotie content of andere niet relevante content.
 5. Respect privacy: deel je momenten met elkaar, maar maak geen inbreuk op andermans privacy. Wees zelf voorzichtig met het delen van privacygevoelige gegevens.
 6. Stay true: plaats geen misleidende of bedrieglijke berichten, of berichten die computervirussen of andere schadelijke bestanden bevatten.
 7. Be original: maak geen inbreuk op andermans intellectuele eigendomsrechten. Deel enkel content waar je rechten op hebt. Indien je niet de eigenaar bent van de content of geen toestemming hebt om die content te gebruiken, post deze dan niet.
 8. Introduce yourself: laat iedereen weten als je op enige manier verbonden bent aan een van onze merken of Nestlé.

Wees je ervan bewust dat het Social Media Platform ook voorwaarden en regels stelt aan het gebruik van het platform en lees deze ook door.

Disclaimer

De content die door fans op onze Social Media pagina’s wordt geplaatst betreft niet de standpunten of meningen van onze merken of Nestlé. Iedereen is verantwoordelijk voor de eigen geplaatste content en wij zijn niet verantwoordelijk voor de content die door derden op onze Social Media pagina’s gedeeld wordt. Wij behouden ons het recht voor om alle opmerkingen te bekijken en te verwijderen wanneer deze niet voldoen aan deze huisregels. Bij herhaling door dezelfde persoon kunnen wij ervoor kiezen om deze persoon toegang tot de pagina/community te ontzeggen. Deze huisregels kunnen wij op elk moment wijzigen.

Wij respecteren jouw privacy en onze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die jij via deze pagina met ons deelt.


Bedankt voor het doorlezen van onze huisregels.


Laatst gewijzigd op: 23-10-2019

Huisregels Purina Social Media accounts

Missie:
Bij Purina zetten wij ons met passie in om honden en katten een beter leven te geven. Daarom stellen we al meer dan 85 jaar alles in het werk om dieren en hun eigenaren te helpen: door middel van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, een beter begrip van hun behoeften, de verspreiding van advies en informatie en het delen van onze ervaringen met dierenliefhebbers over de hele wereld. Hierdoor helpen wij de dieren langer, maar ook gezonder en gelukkig door het leven te gaan. Wij hebben dus een grote verantwoordelijkheid om veilige, smakelijke en voedzame voeding te produceren dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij begrijpen en delen het sterke gevoel van liefde en respect dat huisdiereigenaren hebben voor hun huisdieren. Daarom is het welzijn van huisdieren onze eerste prioriteit en verantwoordelijkheid. Deze toewijding aan dieren en hun baasje bepaalt elke dag wat we doen, waar we ook zijn. Wij willen hun leven mooier maken, zoals zij het onze mooier maken.

Huisregels:
Het is onze missie om op onze Social Media pagina’s platformen te creëren waarop mensen expertise en inspiratie over honden en katten kunnen opdoen en waarop mensen ervaringen over hun huisdier delen. Wij verwachten dat huisdiereigenaren of mensen die van honden en katten houden, geen content zullen posten die:

 • Beledigend, lasterlijk of schunnige inhoud bevat
 • Een gezond huisdier is naar ons idee een tevreden huisdier, dus wij verzoeken jullie geen content te posten die beledigend, lasterlijk of schunnig kan zijn.
 • Agressief gedrag vertoont
 • We zien graag leuke content van jullie mooie, actieve, slimme en ondeugende huisdieren. Alles wat met agressief gedrag te maken heeft accepteren wij niet, omdat wij vinden dat dit niet bij huisdieren past.
 • Misleidende inhoud bevat
 • Wij verzoeken jullie geen content te posten die misleidende informatie bevat.
 • Intellectuele rechten van anderen schendt
 • Geen respect hebben voor andermans privacy.
 • Wij vragen jullie geen content te plaatsen die andermans rechten schendt. Wij vragen jullie eveneens om geen persoonlijke informatie door te geven via onze Facebookpagina.
 • Wetgeving en regels schendt
 • Niet passend is bij onze Facebookpagina of spam bevat
 • Wij vragen jullie alleen content de plaatsen die passend is bij onze Facebookpagina en geen spam te plaatsen.
 • Wreedheid tegen dieren uitstraalt.
 • Wij van Purina houden van dieren en daarom accepteren wij geen enkele vorm van wreedheid of potentiële wreedheid tegen dieren.

Wees je ervan bewust dat het Social Media Platform ook voorwaarden en regels stelt aan het gebruik van het platform en lees deze ook door.

Meer richtlijnen:


Wij zijn ervan overtuigd dat we jullie niet hoeven te vertellen hoe belangrijk huisdieren zijn. Daarom promoten wij een veilig en verantwoordelijk eigenaarschap van huisdieren op onze Social Media pagina’s.


Bedroefde huisdieren

Wij vinden het erg leuk om te zien hoe mooi, actief of tevreden jouw hond of kat is. Dit betekent wel dat wij geen content accepteren waaruit blijkt dat een huisdier bedroefd is, op welke manier dan ook.

Agressief gedrag

Honden en katten die lekker in hun vel zitten zijn tevreden en vertonen geen vorm van agressie. Wij laten dus geen content toe die enige vorm van agressie toont.


Dieren in kleding

Honden en katten die lekker in hun vel zitten dragen geen kleding, omdat zij zo gek zijn op hun eigen vachtje. Wij begrijpen echter wel dat sommige huisdiereigenaren het leuk vinden om hun huisdier aan te kleden. In dit geval wordt per keer bepaald of de content toegelaten wordt.

Veiligheid staat voorop

Voor honden en katten die lekker in hun vel zitten wordt altijd goed gezorgd. Veiligheid staat voorop, dus houd er rekening mee dat de content die je met ons deelt een veilige situatie laat zien.


Het welzijn van dieren

Wij weten allemaal dat honden en katten graag hun natuurlijk jaaginstinct willen uiten. Wij vragen jullie echter geen content te posten waarin een dode prooi, of de interactie met een mogelijke prooi, te zien is.


Eetgewoontes

Een huisdier zal er alles aan doen om bij zijn etensbakje te komen. Wij vragen jullie echter, wanneer jullie content van jullie huisdier posten die zijn overheerlijke maaltijd eet, rekening te houden met het laten zien van verantwoordelijk voeden. Hiermee bedoelen wij afgemeten porties en wat vers water om jullie huisdier gezond en vrolijk te houden.

Hygiëne

Wij adviseren om altijd te zorgen voor een goede gezondheid en hygiëne voor je huisdier. Wij vinden het daarom belangrijk dat de geplaatste content dit ook laat zien.

Producten van concurrenten

Wij vragen je om geen content te uploaden die producten of namen van concurrenten bevatten, die het product van de concurrent incorrect portretteert of die de concurrent zwart maakt


Disclaimer
De content die door fans op onze Social Media pagina’s wordt geplaatst betreft niet de standpunten of meningen van Purina. Iedereen is verantwoordelijk voor de eigen geplaatste content en wij zijn niet verantwoordelijk voor de content die door derden op onze Social Media pagina’s gedeeld wordt. Wij behouden ons het recht voor om alle opmerkingen te bekijken en te verwijderen wanneer deze niet voldoen aan deze huisregels. Bij herhaling door dezelfde persoon kunnen wij ervoor kiezen om deze persoon toegang tot de pagina/community te ontzeggen. Deze huisregels kunnen wij op elk moment wijzigen.


Wij respecteren jouw privacy en onze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die jij via deze pagina met ons deelt.


Bedankt voor het doorlezen van onze huisregels.

Laatst gewijzigd op: 30-10-2019