Sort by
Sort by

Wat is Creating Shared Value?

Creating Shared Value (CSV) vormt de basis van onze bedrijfsvoering. Om waarde te creëren voor onze aandeelhouders op de lange termijn, is het van belang om ook meerwaarde te creëren voor de samenleving waarin wij werkzaam zijn. Creating Shared Value richt zich op specifieke gebieden binnen de kernactiviteiten van het bedrijf waar het beste meerwaarde kan worden gecreëerd. Namelijk: Voeding, Water en Plattelandsontwikkeling.

Creating Shared Value gaat verder dan het naleven van wetten of duurzaamheid. Wij geloven dat je als bedrijf alleen verzekerd kunt zijn van succes op de lange termijn, als de voordelen hiervan gedeeld worden tussen het bedrijf, aandeelhouders en de samenleving.

De drie pijlers Voeding, Water en Plattelandsontwikkeling zijn gekozen omdat deze de kern vormen voor ons bedrijf en bedrijfsvoering. We hebben binnen deze gebieden gezamenlijke programma’s met meer dan 100 organisaties wereldwijd.

 • Voeding
  Omdat voedsel en voeding de basis vormen voor de gezondheid en van ons bedrijf – het is de reden van ons bestaan.
  Voeding
 • Water
  Omdat de voortdurende kwaliteit en beschikbaarheid van water van cruciaal belang is voor het leven, de productie van voeding en voor onze onderneming.
  Water
 • Plattelandsontwikkelingen
  Omdat het welzijn van boeren, landbouwgemeenten, arbeiders, kleine ondernemers en leveranciers inherent is aan ons vermogen om onze bedrijfsvoering in de toekomst voort te zetten.
  Plattelandsontwikkelingen