Sort by
Sort by

De Garden Gourmet Sensational gemarineerde filetstukjes zijn verkozen tot product van het jaar 2022!

GardenGourment Gekozen Product vh Jaar

Garden Gourmet, onderdeel van Nestlé en het grootste vega-merk (1) van Nederland, heeft met het product Vegan Sensational gemarineerde filetstukjes de award voor “gekozen product van het jaar 2022” in ontvangst mogen nemen in de categorie vleesvervangers. De Garden Gourmet Vegan Sensational gemarineerde filetstukjes zijn gemaakt op basis van soja-eiwitten en zijn 100% plantaardig. Daarnaast hebben ze de Nutri-score A en zijn ze rijk aan eiwitten en een bron van vezels. De vegan filetstukjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende marinades – Aziatisch, Mexicaans en Mediterraan. 

Het gekozen product van het jaar wordt door middel van een representatief en onafhankelijk onderzoek aangewezen. Via het consumentenpanel geven ruim 10.000 consumenten hun beoordeling op basis van vier belangrijke criteria: innovatief karakter, aantrekkelijkheid, aankoopintentie en consumentenervaring. Daarnaast wordt het product ook geproefd in een werkelijke consumptiesituatie, zo’n 120 gezinnen beoordelen het product op smaak. 

We zien dat de vraag naar plantaardige alternatieven blijft groeien en we geloven dat smaak de doorslaggevende factor is voor dit segment. Bij Nestlé zijn we voortdurend bezig om onze producten nog beter en lekkerder te maken. We zijn dan ook zeer blij met deze waardering van consumenten. 

Wil je meer weten over onze gewonnen prijzen? Neem dan contact met ons op via gardengourmet.nl. De Garden Gourmet Sensational gemarineerde filetstukjes vind je hier!