Sort by
Sort by

Namaak product Nescafé GOLD op Nederlandse markt

Namaak product Nescafé
Aan de hand van het nieuws dat op dit moment de ronde gaat willen wij graag het volgende met u delen. Dit nieuws betreft een namaak Nescafé product dat mogelijk splinters van glas en plastic bevat. Graag benadrukken wij dat dit geen Nestlé fabricaat is zoals nu geschreven staat in een aantal berichten.
Alle door Nestlé geproduceerde Nescafé producten zijn van de hoogste kwaliteit en veilig te gebruiken. Wij raden consumenten aan om onze merken alleen via geautoriseerde retailers te kopen.
"Wij zijn geschokt over het nieuws dat vandaag is verschenen: ‘NVWA waarschuwt voor Nescafé met splinters van glas en kunststof’’. Een zeer gevaarlijke ontdekking en goed dat dit aan het licht is gekomen. Helaas wordt in verschillende berichten vermeld dat dit om een Nescafé product gaat. Dit is echter niet het geval. Dit wordt ook belicht in de berichtgeving van de NVWA. Het gaat om een nep-fabricaat dat in een verpakking zit die al geruime tijd niet meer door Nestlé gevoerd wordt. Het namaak product is een Duits product met een Duits label en is niet door Nestlé gemaakt. We vinden het belangrijk dat consumenten niet ten onrechte ongerust zijn. We betreuren deze situatie ten zeerste aangezien de kwaliteit en veiligheid van onze producten onze hoogste prioriteit is".
Om consumenten te helpen een onderscheid te maken tussen het namaakproduct in kwestie en een echt Nestlé merk, volgen hier enkele richtlijnen:
  • Originele Nestlé producten worden verkocht door erkende supermarkten en winkelketens.
  • De EAN-code van het namaakproduct is 405500210900.
  • Het batchnummer is 60820814B1 9:15 met de houdbaarheidsdatum (BBD) 10-21.