Sort by
Sort by

Voeg 100% natuurlijke kruiden toe aan je gerecht met Maggi Rustic Bouillon

Terug naar persberichten
Met nieuwe Maggi Rustic Bouillon voeg je in een handomdraai diepte en de rustieke smaak van aromatische kruiden en groenten toe aan je gerechten. Dit premium kruidenbouillonblok bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals groenten en kruiden, bevat minder vet en zout dan de reguliere bouillonblokjes, en dat zonder palmolie, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI Rustic Bouillon. Om Nederland kennis te laten maken met Maggi Rustic Bouillon organiseert Maggi in samenwerking met Koffietijd interactieve digitale kookworkshops op 9 november en 14 december. Daarin leren de chefkok van Koffietijd, London en Patrick Martens je de lekkerste gerechten én kun je terecht met al je culinaire vragen. Maggi Rustic Bouillon is nu exclusief verkrijgbaar bij JUMBO.
MAGGI Bouillon rustic
Maggi bestaat al meer dan 125 jaar in Nederland en ontwikkelt producten om mensen te helpen om lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden op tafel te zetten. Een van de bekendste voorbeelden hiervan zijn de producten voor het maken van bouillon - dat onmisbaar is in de Nederlandse keuken. In de afgelopen 12 maanden gebruikte Nederland bijna 200 miljoen liter bouillon. 73 procent hiervan werd gebruikt om soep te maken. Bijna de helft van de Nederlanders gebruikt bouillon ook om andere gerechten dan soep te maken. Daarvoor is de nieuwe Rustic Bouillon een uitkomst: dit kruidentablet van hoge kwaliteit dat bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoals stukjes aromatische gedroogde groenten (minimaal 30 procent), met zichtbare kruiden en specerijen.
 
De twee eerste smaken: Provence en Mediterranean De tabletten zijn beschikbaar in twee varianten.
Rustic Bouillon Provence heeft de rustieke smaak van wortel, ui, knoflook en provençaalse kruiden; Rustic Bouillon Mediterranean geeft de klassieke Italiaanse smaak van tomaat, peterselie, basilicum en paprika. Het gebruik van Maggi Rustic Bouillon maakt het koken van smaakvolle gerechten eenvoudiger, en zorgt ervoor dat je in een handomdraai culinaire hoogstandjes op smaak brengt met de juiste hoeveelheid kruiden. Deze kruidentabletten vormen de basis voor rijke, gelaagde gerechten met diepe smaken, zoals risotto, couscous, stoofpotjes, soepen of sauzen.
 
Kook zelf mee tijdens de interactieve digitale kookworkshop van Koffietijd.
Op 9 november organiseren Koffietijd en Maggi een culinaire reis door Italië en Frankrijk. Koffietijd-kok London en presentator Patrick Martens bereiden een uur lang, de lekkerste recepten én beantwoorden alle culinaire vragen van de kijkers. Via deze link kun je je alvast gratis aanmelden voor de eerste digitale kookworkshop. De kookworkshop van 14 december staat in het teken van stressvrij koken tijdens de feestdagen. Hierin leer je heerlijke gerechten klaar te maken en ontspannen de feestdagen te vieren.
 
MAGGI Ratatouille recept
Marlous Reijs, Marketing Manager Food bij Nestlé Nederland: ‘We willen allemaal een lekkere maaltijd op tafel zetten, maar hebben hiernaast ook een druk leven. Daarom vinden we het belangrijk mensen te inspireren om elke dag te koken en hier plezier in te hebben. De aromatische Rustic Bouillon is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biedt een simpele manier om extra smaak en kruiden aan gerechten toe te voegen. Zo heb je met Maggi Rustic Bouillon altijd de perfecte balans in je gerecht én maak je gemakkelijk een nieuw variatie op een traditioneel recept.’
 
De Rustic bouillonblokjes in de smaken Mediterranean en Provence zijn exclusief verkrijgbaar bij JUMBO. Het pakje heeft een adviesprijs van €1,79 en bevat 6 kruidentabletten.