Sort by
Sort by

Robbie Williams vormt duo met legendarische Felix de Kat als onderdeel van wereldwijde campagne

Felix de Kat en Robbie Williams lanceren nummer ‘Its Great To Be a Cat’ onder begeleiding van het Metropole Orkest 
 
RW & Felix

Robbie Williams geeft met zijn nieuwe nummer 'It's Great To Be a Cat' een nieuwe stem aan ’s werelds meest beroemde kat: Felix. Deze CATchy single van Williams beleeft vandaag zijn première in een korte film, die onderdeel is van een gelijknamige campagne die in heel Europa live gaat om het leven van katten te vieren. Geïnspireerd op Robbie's eigen katten en de capriolen van zijn viervoetige tegenspeler, treedt de superster onder begeleiding van het Metropole Orkest op als co-star naast Felix. 

Het duo wordt gefilmd terwijl ze zichzelf als team klaarstomen voor de première van hun bijzondere co-productie. In de videoclip speelt Robbie de tweede viool van Felix, terwijl hij probeert de ‘CATchy earworm’ op te nemen onder begeleiding van het Metropole Orkest. "The cat is out of the bag: ik ben de nieuwe stem van Felix de Kat. Ik ben al jarenlang een grote fan van katten. Zo heb ik door de jaren heen talrijke kattenvriendjes gehad en na het bestuderen van hun fascinerende gedrag kan ik met volle overtuiging zeggen: It's Great to Be a Cat”, aldus Robbie Williams. 

Scenario voor een ‘succes story’
Het nieuwe nummer van Robbie Williams -  dat vanavond om 18:00 wordt gelanceerd – belicht hoe katten, de geliefde huisdieren, er met allerlei capriolen in slagen het best denkbare leven te leiden, precies zoals Felix. "Het karakter Felix bestaat al ruim vijftig jaar, en heeft zichzelf steeds opnieuw uitgevonden. De combinatie van Robbie en Felix, twee unieke en eigenzinnig karakters die graag entertainen, is een perfecte match en geeft een nieuwe dimensie aan het merk Felix", aldus Anya Pieroen, Director Corporate Affairs bij Nestlé. 

Bekijk de nieuwe Felix-commercial vanavond exclusief live op YouTube
De lancering van deze mooie samenwerking markeert ook de première van Felix' nieuwste campagne, die vanavond - om 18:00 uur precies - zijn Europese debuut beleeft op YouTube. Ook zal de campagne vanaf dat moment overal in Europa te zien zijn via de social kanalen van Felix.

Stay tuned en stream het optreden van Felix en Robbie Williams om 18:00 uur op YouTube.