Nestlé Amstelveen

Alle stages per 1 augustus staan nu online! Klik hier!

Learning on the job
Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een team en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Dit omdat onze overtuiging is dat leren en ontwikkelen het snelste gaat als je dingen ook daadwerkelijk gaat doen; ofwel learning on the job. Hierbij is goede coaching en feedback geven en krijgen cruciaal. Je krijgt altijd een persoonlijke stagebegeleider die ervaring heeft met het begeleiden van stagiairs en jou helpt je te ontwikkelen. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Je bent dus niet zomaar een stagiair, maar wordt echt onderdeel van het team! We zijn ervan overtuigd dat we een echt verschil te kunnen maken in de ontwikkeling van onze stagiairs en dus ook in hun professionele toekomst.

Stageduur
Een stage bij Nestlé duurt 5 tot 6 maanden en start per 1 februari of 1 augustus. Je loopt de stage op ons hoofdkantoor in Amstelveen, het is mogelijk dat je deze stage deels vanuit huis doet. We geven de voorkeur aan full-time (meewerk)stagiairs, maar in overleg is het mogelijk om ook 4 dagen per week stage te lopen of te afstuderen bij Nestlé (geef dit duidelijk aan in je motivatiebrief!).

Stageselectiedag voor commerciële stages
Zie jij jezelf in een commerciële stagepositie bij Nestlé per 1 augustus 2021? Doe dan mee aan de Nestlé Stageselectiedag op 20 april 2021! Dit is de enige manier om te solliciteren voor een commerciële stage. In de vacature vind je meer informatie hierover. De aanmelddeadeline voor deze stages is op 12 april 2021, daarna is het niet meer mogelijk hiervoor te solliciteren. De volgende stages doen mee aan de Nestlé Stageselectiedag:

 

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Respect staat bij Nestlé centraal in onze cultuur, een onderdeel daarvan is ruimte voor verschillen. Er zijn veel verschillende mensen die onze producten kopen, eten en drinken en het is belangrijk voor ons dat we iedereen begrijpen en vertegenwoordigen. Wij bieden op de werkvloer daarom ruimte aan verschillende perspectieven.

Herken jij jezelf in de functie-eisen?
Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Ongeacht je gender, culturele achtergrond, van wie je houdt, wat je gelooft en andere kenmerken.


In ons selectieproces bieden wij gelijke kansen en hebben er daarom voor gekozen het eerste gedeelte van het proces zoveel mogelijk te anonimiseren. Op deze manier kijken wij naar jouw kwaliteiten en competenties. Het proces bestaat uit de volgende stappen: 

  1. Ga naar de vacature van jouw voorkeur en klik op "Apply now" en neem de tijd om alles in te vullen. Alleen sollicitaties met CV en motivatiebrief worden in behandeling genomen.
  2. De eerste selectieronde is anoniem. Hier wordt nog niet naar je CV of andere persoonlijke gegevens gekeken, maar naar je antwoorden op de competentievragen. 
  3. Bij de tweede selectieronde kijken we wel naar je CV en motivatiebrief. Je kan door een van onze recruiters gebeld worden voor een korte telefonische intake.
  4. Als je geselecteerd bent om op gesprek te komen word je hiervan op de hoogte gebracht via telefoon of mail. De gesprekken zullen dit jaar online plaatsvinden.

Op de hoogte blijven?
Houd deze website in de gaten voor de nieuwste updates over onze stagevacatures.