Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Amstelveen

Ben jij een HBO/WO student die opzoek is naar een stage per 1 augustus 2020 bij de grootste FMCG ter wereld? Kijk hieronder dan voor het stage aanbod van aankomend jaar.

Learning on the job

Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een team en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Dit omdat onze overtuiging is dat leren en ontwikkelen het snelste gaat als je dingen ook daadwerkelijk gaat doen; ofwel learning on the job. Hierbij is goede coaching en feedback geven en krijgen cruciaal. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Je bent dus niet zomaar een stagiair maar wordt echt onderdeel van het team! We zijn er van overtuigd dat we een echt verschil te kunnen maken in de ontwikkeling van onze stagiairs en dus ook in hun professionele toekomst.

Stage Selectiedag Commercial

De eerstvolgende Stage Selectiedag Commercial zal plaatsvinden op 16 april 2020. De aanmeldingsdeadline is op 9 april.

De volgende stages zullen hier aan deelnemen:

De deelnemende stages voor Nespresso kan je hier vinden

Wat kan je verwachten op deze dag?

Op de Selectiedag willen we jou op een leuke en inspirerende manier kennis laten maken met Nestlé en onze verschillende commerciële divisies en merken. Wist je bijvoorbeeld al dat KitKat het eerste wereldwijde merk is met 100% duurzame cacao? Of dat Starbucks sinds kort ook onderdeel is van Nestlé?

Startmogelijkheden

De stages op de commerciële afdelingen van Nestlé hebben een looptijd van 6 maanden en starten per 1 augustus 2020. Alle stages zullen plaatsnemen op onze HQ in Amstelveen, goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. In overleg is het mogelijk om 4 of 5 dagen per week stage te lopen (maar geef dit en je startdatum duidelijk aan in je motivatiebrief).