Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Amstelveen

Op dit moment staan alle vacatures voor de stages vanaf februari 2021 online! Ga naar onze vacaturewebsite  om te solliciteren. Mocht je vragen hebben, neem contact op met [email protected]

Learning on the job

Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een team en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Dit omdat onze overtuiging is dat leren en ontwikkelen het snelste gaat als je dingen ook daadwerkelijk gaat doen; ofwel learning on the job. Hierbij is goede coaching en feedback geven en krijgen cruciaal. Je krijgt altijd een persoonlijke stagebegeleider die ervaring heeft met het begeleiden van stagiairs en jou helpt je te ontwikkelen. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Je bent dus niet zomaar een stagiair, maar wordt echt onderdeel van het team! We zijn ervan overtuigd dat we een echt verschil te kunnen maken in de ontwikkeling van onze stagiairs en dus ook in hun professionele toekomst.

Startmogelijkheden

Een stage bij Nestlé duurt 5 tot 6 maanden en start per 1 februari 2021. Je loopt de stage op ons hoofdkantoor in Amstelveen, het is mogelijk dat je deze stage deels vanuit huis doet. We geven de voorkeur aan full-time (meewerk)stagiairs, maar in overleg is het mogelijk om ook 4 dagen per week stage te lopen of te afstuderen bij Nestlé (geef dit duidelijk aan in je motivatiebrief!).

Stageselectiedag

Zie jij jezelf in een commerciële stagepositie bij Nestlé? Doe dan mee aan onze commerciële stageselectiedag op 29 oktober 2020. Je meldt je automatisch aan voor de stageselectiedag door je sollicitatie via onze website in te dienen bij een specifieke vacature.

Om je kansen op een stage te vergroten kun je solliciteren op één, twee of drie verschillende stages, op meerdere stages solliciteren is echter niet verplicht. Mocht je willen solliciteren op meerdere stages, solliciteer dan afzonderlijk voor iedere stage (je moet dan dus meerdere keren je CV en een motivatiebrief uploaden via de knop 'apply now' onder elke vacature). Heb je vragen over de aanmelding en de selectiedag? Mail dan naar  [email protected]

Dit zijn de stageposities waarvoor je op de stageselectiedag op gesprek kan komen:

 

Op de hoogte blijven?

Houd deze website in de gaten voor de nieuwste updates over onze stagevacatures. Volg daarnaast ook onze socials: