Sort by
Sort by

Misset Horeca: Meer halen uit Instagram? Tips van een chef-kok met 30.000 volgers

Günter Paffendorf, chef-kok bij Dining56 in Arnhem, heeft bijna 30.000 volgers op Instagram. Hoe kom je aan zoveel volgers en wat levert het op? Ook meer halen uit Instagram? Paffendorf geeft een aantal tips.

De bijna 30.000 volgers levert Günter Paffendorf gasten én zichtbaarheid op. ‘Drie uur per dag besteedt Paffendorf aan social media. Dit naast zijn toch ook volle werkdag bij Dining56, dat is bekroond met 12 Gault&Millau-punten. Twee jaar geleden begon Paffendorf met Instagram en het aantal volgers groeide snel. De chef-kok hoort sindsdien regelmatig van gasten dat ze het restaurant kennen via social media.

CHEF
We ontmoeten Paffendorf maandag 22 mei in Amstelveen bij Nestlé Professional Food, waar hij genodigden tijdens een lunch gerechten serveert die zijn verrijkt met de nieuwe CHEF Liquid Concentrates: Rund, Gevogelte, Lanquistine, Paddenstoelen en Kalf. Paffendorf maakt er smaakvolle gerechten mee, maar ook kleurrijk. Dat laatste is meteen de eerste tip van Paffendorf.

Lees hier het volledige artikel: Misset Horeca - Meer halen uit Instagram? Tips van een chef-kok met 30.000 volgers