Sort by
Sort by

De positie van vrouwen versterken: Nestlé Creating Shared Value (CSV)-rapport

Terug naar persberichten
Amstelveen

Volgens het nieuwe rapport van Nestlé: Nestlé in Society hebben meer dan 1 miljoen vrouwen in Azië en Afrika de kans gekregen een beter leven op te bouwen door hun werk bij Nestlé.

Het CSV-rapport van Nestlé kwam dit jaar uit op Internationale Vrouwendag. In dit rapport wordt onder andere aandacht geschonken aan de vooruitgang betreffende de balans van mannen en vrouwen op de werkvloer. Wereldwijd worden 34 procent van de leidinggevende functies bij Nestlé door vrouwen bekleed.

“Wij vinden het belangrijk dat wanneer we zelf vooruitgang boeken, de gemeenschappen met wie we zaken doen, dit ook doen”, aldus voorzitter van Nestlé Peter Brabeck-Letmathe en CEO Paul Bulcke.

“Onze 39 doelstellingen gaan verder dan het naleven van regels. Ze zijn gebaseerd op de normen en waarden waar wij in geloven en vormen de basis bij het creëren van Shared Value.”

Het CSV-rapport van Nestlé wordt jaarlijks gepubliceerd samen met het jaarrapport. Het geeft inzicht in de vooruitgang die het bedrijf boekt op het gebied van voeding, gezondheid, water en sociale en ecologische duurzaamheid.

Lees het CSV-rapport hier