Sort by
Sort by

De Garden Gourmet Sensational Burger geeft een echte burger beleving

Terug naar persberichten
Amstelveen

Sissend in de pan, het sap druipt er af, een heerlijke rokerige geur. Hij kleurt mooi bruin van buiten en blijft roze van binnen. Met Nestlé’s Garden Gourmet Sensational Burger houd je zelfs de grootste carnivoor voor de gek. Hoewel steeds meer consumenten vlees voor vegetarische alternatieven verruilen, staat vlees in veel huishoudens nog bijna dagelijks op het menu. En dat terwijl de meeste mensen best weten dat minder vlees eten beter is, ook voor onze planeet. Waarom eten ze dan toch nog vlees? Plantaardige alternatieven voldeden tot nu toe vaak niet aan de verwachtingen als het gaat om smaak, textuur en beleving. De Garden Gourmet Sensational  Burger brengt daar verandering in. Het is de sappigste 100% plantaardige burger die ooit is gemaakt.

 

Vanaf nu kunnen zelfs vleesliefhebbers voor een veganistisch alternatief kiezen. Garden Gourmet biedt een revolutionaire vegetarische burger die nauwelijks van echt te onderscheiden is. De Garden Gourmet Sensational  Burger is 100% plantaardig en heeft een hartige smaak, is sappig, heeft een fijne textuur, een rokerige geur en is niet van echt te onderscheiden. Je kunt de burger bereiden zoals je wilt in de pan, grill of BBQ én je kunt zelf het gewenste niveau van gaarheid bepalen. Deze veganistische burger maakt tijdens het bakken het sissende geluid dat je van een burger mag verwachten.

Meer dan 30 jaar kennis en ervaring met plantaardige producten is gebundeld in deze sappige burger. Om het uiterlijk van een vleesburger voor, tijdens en na het bakken na te bootsen bevat de Garden Gourmet Sensational Burger kleine hoeveelheden plantenextracten van rode biet, wortel en paprika. Het bevat eiwitten uit soja en tarwe en wordt bereid met gepatenteerde technieken om de sappige textuur van een burger te imiteren. Kokosolie wordt gebruikt om de burger zijn vettige uiterlijk te geven en geeft elke hap een luxueus gevoel.

De nieuwe burger heeft een geweldige smaak, is rijk aan eiwitten en een bron van vezels. De burger heeft de volgende voedingswaarden: 183 kcal, 17g eiwitten, 9,2g vetten, 5,5g koolhydraten, 5g vezels en 1g zout per 100g. De Garden Gourmet Sensational Burger is het resultaat van een samenwerking tussen de chefs en voedingsdeskundigen van Nestlé die gespecialiseerd zijn in alternatieve eiwitten.

Goed alternatief voor zelfs de diehard vleeseter en barbecueliefhebber
De Garden Gourmet Sensational Burger verlaagt de drempel om plantaardige producten te proberen. Voor de allereerste keer wordt er geen compromis gemaakt als gaat om de smaak en het uiterlijk van de burger in vergelijking met een vleesburger. Zelfs niet als het op de barbecue wordt bereid. De keuze voor een gebalanceerd dieet met minder vlees is nog nooit zo makkelijk geweest.

Consumenten verleiden tot het eten van minder vlees
Het is Garden Gourmet’s missie om consumenten te inspireren vaker te kiezen voor plantaardige producten. Ze wil consumenten verleiden om minder vlees te eten, niet alleen omdat het goed is voor de planeet en jou een goed gevoel geeft, maar vooral omdat de producten gewoon heerlijk smaken en een goed alternatief zijn voor vlees. Garden Gourmet wil vegetarische en veganistische producten toegankelijk maken voor alle consumenten. Door de Garden Gourmet Sensational Burger als een smaakvol alternatief voor vlees te introduceren, breekt de tijd van een nieuwe generatie vegetarische en veganistische producten definitief aan.

De Garden Gourmet Sensational Burger - 100% Veggie, 100% Sensational