Sort by
Sort by

Foodora en GOURMET lanceren bezorgdienst voor katten op Werelddierendag

Terug naar persberichten
Amstelveen

Op Werelddierendag (dinsdag 4 oktober 2016) gaat fietsbezorgservice foodora samen met GOURMET van start met een eenmalige bezorgdienst voor katten. Op de internationale verwendag voor dieren slaan ze de handen ineen en bezorgen overheerlijke maaltijden aan huis voor onze favoriete “fijnproevers”.

Voor het baasje en het beestje

Baasjes kunnen voor zichzelf al dagelijks kwalitatieve gerechten bestellen via foodora. En op Werelddierendag is dat ook mogelijk voor de harige viervoeters. Amsterdammers kunnen hun katgenoot verwennen met een kwalitatieve en overheerlijke maaltijd van GOURMET Perle. Katgenoten hebben de keuze uit vijf verschillende menu’s met vier heerlijke gerechten zoals bijvoorbeeld met zalm, kalkoen, tonijn of rund.

Fijnproevers

“GOURMET streeft ernaar katten iedere dag ultiem te verwennen. Daar past een extra verwenmoment voor katten op Werelddierendag erg goed bij.” aldus Rianne Houben, Marketing Manager Nestlé Purina. En ook foodora zag een goede match met Werelddierendag. “foodora wil altijd de beste gerechten bezorgen en heeft voor ieder wat wils, zelfs op deze dag voor deze doelgroep. Want net als mensen zijn katten ook fijnproevers. Een unieke samenwerking met een knipoog.” aldus Vincent Hosman, Country Manager foodora.

Exclusief op Werelddierendag

De actie is exclusief geldig op Werelddierendag, 4 oktober 2016, en alleen te bestellen via foodora Amsterdam. Op foodora.nl kunnen baasjes een keuze maken via de speciale GOURMET bestelkeuze. Het gerecht kost 2,99 euro en wordt direct door foodora bezorgd, eventueel met een bestelling voor het baasje.