Sort by
Sort by

Het leveren van duurzame groei: jaarverslag Nestlé 2015

Terug naar persberichten
Amstelveen

Volgens het jaarverslag van 2015 heeft Nestlé dit jaar consistente duurzame resultaten en groei geleverd ten tijde van een moeilijk handelsklimaat.

In een brief aan de aandeelhouders van Nestlé, gepubliceerd in het jaarverslag, vertelden de voorzitter van de board van Nestlé Peter Brabeck-Letmathe en CEO Paul Bulcke dat zij vertrouwen hebben dat Nestlé haar organische groeidoelstelling van 5 tot 6 procent zal doorzetten.

Dit jaar viert Nestlé het 150-jarige bestaan van het bedrijf. Ze vieren onder andere hoe de uitbreiding van Nestlé met Nestlé Health Science en Nestlé Skin Health ervoor heeft gezorgd dat het bedrijf is uitgegroeid tot meer dan een voedingsmiddelenbedrijf.

“Door de grootte van ons bedrijf hebben we de kans te investeren in deze nieuwe gebieden die op de lange termijn grote voordelen voor de samenleving kunnen bieden”, aldus Peter Brabeck-Letmathe en Paul Bulcke.

Het jaarverslag van Nestlé is een jaarlijkse evaluatie. Het bevat Nestlé’s Corporate Governance rapport en de Financiële Rekeningen. Deze wordt gepubliceerd samen met het CSV rapport (Nestlé in Society report).

Lees het jaarverslag hier