Sort by
Sort by

KITKAT CHUNKY Salted Caramel Fudge: sweet or salty?

 KITKAT CHUNKY verrast met nieuwe smaak
Terug naar persberichten
Amstelveen
KitKat Chunky Salted Caramel Fudge.jpg

Nestlé’s KITKAT CHUNKY Salted Caramel Fudge is de ultieme verwennerij voor tijdens je break. Deze limited edition heeft een vulling van gezouten karamel fudge boven op de krokante wafel en is omhuld met een heerlijke laag melkchocolade. En je kunt er ook nog met een goed gevoel van genieten, want net zoals bij alle andere KITKAT-repen is ook de cacao van de KITKAT CHUNKY Salted Caramel Fudge 100% duurzaam ingekocht via het Nestlé Cocoa Plan, in samenwerking met UTZ. 

KITKAT CHUNKY Salted Caramel Fudge is de opvolger van de succesvolle KITKAT CHUNKY New York Cheesecake, die veel extra omzet en kopers naar de categorie heeft gebracht. “Shoppers willen zich graag laten verrassen door nieuwe smaken. Daarom komen we ook dit jaar weer met een nieuwe, verrassende smaak”, zegt Noor Rekmans, Group Brand Manager Chocolade bij Nestlé.

Kun jij ook niet wachten om deze nieuwe aanwinst te proeven? KITKAT CHUNKY Salted Caramel Fudge ligt vanaf begin oktober in het schap van supermarkten, tankstations en kiosken. De adviesprijs is 2,29 euro voor een 4-pack en 1,25 euro voor een single.

Probeer hem nu! ‘Have a break, have a KitKaT®’