Sort by
Sort by

LITTLE STEPS® opvolgmelk binnen één uur bij je thuis

Terug naar persberichten

Nestlé’s LITTLE STEPS® opvolgmelk is vanaf nu verkrijgbaar bij online platform MedCartel en kan hiermee binnen één uur thuisbezorgd worden. Ideaal dus voor de momenten dat het je even is ontschoten en je vreselijk omhoog zit. Zo is LITTLE STEPS® opvolgmelk, de flesvoeding van nu, er altijd voor de ouders van nu.

Het ouderschap van nu is anders dan bij vorige generaties. Ouders worden steeds drukker, hebben steeds minder tijd over, zijn steeds digitaler, maar zijn niet altijd even mobiel. LITTLE STEPS® opvolgmelk vindt het belangrijk om er altijd voor deze ouders te zijn – al is het midden in de nacht. Daarom kan LITTLE STEPS® opvolgmelk vanaf nu via MedCartel 24 uur per dag binnen één uur thuisbezorgd worden in Amsterdam en Utrecht.

MedCartel
MedCartel is een online platform gespecialiseerd in gezondheidsproducten. Hun missie is om de levenskwaliteit en het gemak voor hun gebruikers te verbeteren, zodat ze volledig zelfredzaam kunnen zijn en hun tijd kunnen besteden aan wat zij belangrijk vinden. Dit doen ze door gezondheids- en babyproducten te leveren tot aan de voordeur; en dat binnen één uur.

LITTLE STEPS® opvolgmelk
LITTLE STEPS® opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby’s en zorgt voor een goede basis. Zo krijgen baby’s met 600ml LITTLE STEPS® opvolgmelk per dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D* binnen. De opvolgmelk bevat geen palmolie, is halal gecertificeerd en is verpakt in een 100% recyclebaar blik.

*LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

 Borstvoeding is ideale voeding voor baby’s.