Sort by
Sort by

NaturNes Bio introduceert 100% plantaardige babytoetjes op basis van kokosmelk en gepureerd fruit

Terug naar persberichten

Nestlé speelt in op de vraag naar plantaardige en lactose-vrije producten met de introductie van NaturNes Bio 100% plantaardige babytoetjes. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 1 op de 3 kinderen tot 4 jaar intolerant is voor koemelk. En hoewel de markt van plantaardige producten afgelopen jaren gegroeid is, blijft dit aanbod binnen babyvoeding achter.

NaturNes Bio plantaardige toetjes persfoto

De toetjes zijn gemaakt op basis van kokosmelk en zijn daarom geschikt voor kindjes met koemelk- of lactose-intolerantie. Deze toetjes van NaturNes Bio zijn gemaakt met biologische ingrediënten en zonder toegevoegde suiker*. Ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden en zijn verkrijgbaar in twee smaken: Mango Kiwi en Appel Ananas.

“We zien dat ouders steeds meer op zoek zijn naar plantaardige producten voor hun kleintje. Daarom zijn we heel blij met de introductie van de NaturNes Bio 100% plantaardige toetjes en hopen we ouders en hun kleintjes te kunnen verrassen”, aldus Willemijn Sanders, Group Brand Manager Nestlé Babyvoeding.

De toetjes zijn vanaf september verkrijgbaar bij verschillende retailers zoals Jumbo, Albert Heijn & Bol.com

*Bevat van nature aanwezige suikers

Over NaturNes Bio: Nature knows best

NaturNes Bio is de nieuwe generatie babyvoeding. Fijne producten gemaakt waar kleine buikjes, en ouders, blij van worden, alles gemaakt van ingrediënten afkomstig van biologische oorsprong. Lees hier meer over alles NaturNes Bio producten.