Sort by
Sort by

De Nederlandse hotelketen Van Der Valk zet Garden Gourmet Sensational Burger op het menu

Terug naar persberichten

De Garden Gourmet Sensational Burger, met Nutriscore A-label, is gekozen als het perfecte veganistische alternatief voor een gewone runderburger op het menu van hotelketen Van der Valk in Nederland. De Garden Gourmet Sensational Burger, een innovatie van de Zwitserse voedingsmiddelenfabrikant Nestlé, is 100% plantaardig met natuurlijke eiwitten uit soja en tarwe. Natuurlijke plantenextracten - rode biet, wortel en paprika - helpen het uiterlijk van een runderburger te creëren voor, tijdens en na het koken.

GG Incredible Burger

Johan Kommerij, Executive Chef Van der Valk Emmeloord: “The Garden Gourmet Sensational Burger doet geen concessies aan smaak, textuur en kookervaring. Het is authentiek plantaardig voedsel en onze gasten ervaren het als smaakvol.”

Nestlé is verheugd om de bestaande samenwerking met Van der Valk te versterken door de hotelketen een plantaardig alternatief op hun menu aan te bieden. Aart Veth, General Manager Groothandel bij Van der Valk: “We willen onze gasten heerlijke en gezonde plantaardige producten bieden, deze trend is een blijvende trend en we willen bijdragen aan het verkleinen van onze voetafdruk. Met de Garden Gourmet Sensational Burger kunnen we dit doen.”

Paul Bommeljé, verantwoordelijk voor Nestlé Professional in Nederland, voegt eraan toe: “We zijn erg trots op deze samenwerking met de bekende hotelketen. Dit ondersteunt ons in onze reis om gezond en duurzaam voedsel voor iedereen toegankelijk te maken via onze vertrouwde merken. Garden Gourmet biedt een breed assortiment plantaardige voedingsproducten beschikbaar voor consumenten in Retail en Foodservice.”