Sort by
Sort by

NESCAFÉ Dolce Gusto en will.i.am bundelen krachten voor nieuwe campagne

Terug naar persberichten
Amstelveen

‘Creativity Reinvents the Classics’

 

Amstelveen, 30 augustus 2016 – Vandaag kondigt Nestlé’s NESCAFÉ Dolce Gusto haar nieuwe wereldwijde campagne ‘Creativity Reinvents the Classics’ met Grammy-winnaar will.i.am aan. De campagne laat de kracht van creativiteit zien om tot unieke kwaliteit te komen, door een parallel te trekken tussen muziek en koffie.

Centraal in de campagne staat de film waarin superster will.i.am en NESCAFÉ Dolce Gusto samen de studio in gaan. In de studio werkt will.i.am aan zijn interpretatie van Otis Redding’s iconische hit ‘(Sittin' On) The Dock of the Bay’, terwijl NESCAFÉ Dolce Gusto een klassieke kop koffie transformeert tot een ongekende beleving van koffie.

will.i.am: “Niets is mooier dan met creativiteit klassiekers opnieuw uitvinden”.

Naast de film is er een exclusief dubbelinterview met will.i.am en NESCAFÉ Dolce Gusto barista Ola Persson. In het interview leggen beide experts in vier stappen uit hoe zij met hun creatieve touch de klassiekers in hun vakgebied opnieuw uitvinden.

Koffieliefhebbers gaan vaker op zoek naar hogere kwaliteit en een verfijnde smaakbeleving in koffie. Met creativiteit als belangrijkste inspiratiebron laat NESCAFÉ Dolce Gusto zien hoe zij ervoor gaat unieke ervaringen te leveren die bestaande gewoontes en gebruiken in koffie doorbreken.

NESCAFÉ Dolce Gusto

“NESCAFÉ Dolce Gusto is een onconventioneel koffiemerk. Wij houden ervan grenzen te verleggen en de wereld van koffie uit te dagen door nieuwe kwaliteitsregels uit te vinden.” zegt Axel Touzet, vicepresident en hoofd van Nescafé Dolce Gusto GBU. “We zijn ervan overtuigd dat als het gaat om de allerbeste kwaliteit, creativiteit hét verschil maakt. En dus gaan wij verder dan de klassieke, traditionele manier van koffie maken. Met onze eigen interpretatie zorgen we voor een unieke beleving van koffie.”

Voor will.i.am voelde de samenwerking heel natuurlijk. “Ik kies ervoor met NESCAFÉ Dolce Gusto samen te werken omdat deze campagne volledig draait om creativiteit. Dat is groot deel van wie ik ben en staat centraal in wat ik doe. NESCAFÉ Dolce Gusto staat voor het produceren van topkwaliteit koffie die geweldig smaakt, zoals ik sta voor het produceren van topkwaliteit muziek.”

De wereldwijde lancering van ‘Creativity Reinvents the Classics’ begint op 30 augustus 2016, als will.i.am 48 uur lang de Facebookpagina van NESCAFÉ Dolce Gusto overneemt. will.i.am geeft met exclusieve behind the scenes beelden koffieliefhebbers een sneak preview van de nieuwe film. De film gaat op 1 september om 10:00 in première op de Facebook pagina van NESCAFÉ Dolce Gusto. Vanaf 2 september zal deze ook op TV te zien zijn.