Sort by
Sort by

Nestlé introduceert Little Steps® opvolgmelk

Flesvoeding van nu
Terug naar persberichten

Nestlé speelt in op de vraag van moderne ouders met de introductie van Little Steps® opvolgmelk. De opvolgmelk bevat geen palmolie, is halal gecertificeerd en is verpakt in een 100% recyclebaar blik. Henri Nestlé ontwikkelde de eerste zuigelingenvoeding, voor moeders die niet in staat waren borstvoeding te geven. Little Steps® opvolgmelk is het resultaat van meer dan 150 jaar ervaring op gebied van babyvoeding, in een moderne en simpele verpakking van nu.

Little Steps® opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby’s en zorgt voor een goede basis. Zo krijgen baby’s met 600 ml Little Steps® opvolgmelk per dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D* binnen. Het is betaalbare flesvoeding van hoogwaardige kwaliteit.

Alessandro Pavone, Directeur Babyvoeding bij Nestlé Nederland, zegt: “In Nederland worden elke dag bijna 500 baby’s en daarmee ook iedere dag nieuwe ouders geboren. Ouderschap van nu is anders dan vorige generaties. De informatievoorziening voor deze nieuwe ouders is enorm. Er is grote behoefte aan heldere en eenvoudige communicatie over bijvoorbeeld welke ingrediënten babyvoeding nu eigenlijk bevat. Met de introductie van Little Steps® opvolgmelk spelen we hierop in, door op een simpele en duidelijke manier te communiceren.

*Little Steps® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.

Belangrijk informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.