Sort by
Sort by

Ontdek de variatie van de authentieke Midden-Oosterse keuken met MEZEAST

Terug naar persberichten

Het leven is beter wanneer we het delen. Gastvrijheid en vrijgevigheid; dat is waar het in de Midden-Oosterse keuken om draait. Deze unieke eetcultuur is geworteld in de overtuiging dat een maaltijd veel meer is dan alleen eten: het is een bijzonder moment van samenzijn en verbinding. Wat je ziet, hoort, voelt en proeft, verandert als je het samen ervaart. Wat goed is, wordt nog beter als je het met anderen deelt. MEZEAST is gemaakt om te delen: iedereen kan nu de vrijgevigheid en verrassende variatie van de authentieke Midden-Oosterse keuken zelf thuis ontdekken.

Alternate text

Van Shawarma, Kofta, Falafel en Hummus tot Toum, Tahini, Muhammara, Harissa en Granaatappelsaus. Met de producten en recepten van MEZEAST ontdek je de Midden-Oosterse keuken en deel je het goede wat deze keuken te bieden heeft aan je eigen eettafel. Je bereidt makkelijk en snel zelf verse, huisgemaakte, en bovenal heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten. 

We zijn trots op de introductie van MEZEAST omdat we hiermee de unieke vrijgevigheid en goedheid van de Midden-Oosterse keuken en eetcultuur kunnen delen en verspreiden”, aldus Valerie van Schaick, Directeur Food bij Nestlé Nederland. 

MEZEAST start met een portfolio van 13 producten bestaande uit maaltijdpakketten, mixen, sauzen, spreads en broden. De door MEZEAST zorgvuldig geselecteerde ingrediënten Granaatappel, Tahini, Oregano, Komijn, Karwij, Koriander en Uien komen rechtstreeks uit het Midden-Oosten en zorgen voor verrassende smaken en geuren uit de regio. De producten en recepten bieden eindeloze variaties van favoriete gerechten. De producten van MEZEAST zijn vanaf week 42 exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.