Nestlé in society

Dagelijks raakt Nestlé de levens van miljarden mensen over de hele wereld; van onze medewerkers tot en met de boeren die onze ingrediënten verbouwen en de gezinnen die van onze producten genieten, tot en met de gemeenschappen waarin we leven en werken, als wel de natuurlijke omgeving waarop we allemaal vertrouwen.

Creating Shared Value

Geleid door onze waarden, geworteld in respect, werken we samen met partners om gedeelde waarde te creëren. Gedeelde waarde creëren betekent voor ons: bijdragen aan de samenleving en tegelijk het langetermijnsucces van ons bedrijf garanderen. We noemen dit Creating Shared Value en dit is ingebed in alles wat we doen.

Elke dag raken we de levens van miljarden mensen wereldwijd. Levens van de boeren die onze ingrediënten verbouwen, de individuele mensen en gezinnen die van onze producten genieten, de gemeenschappen waar we werken en de natuurlijke omgeving waarvan we allemaal afhankelijk zijn. De uitdagingen die zij tegenkomen, zijn onze uitdagingen. Het succes dat zij hebben, is het succes waarin we allemaal delen.

 

Onze ambities

Gedreven door de doelstelling van ons bedrijf om de levenskwaliteit te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst, hebben we drie overkoepelende ambities voor 2030, in lijn met de 2030 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.