Sort by
Sort by

Ontdek hier meer over ons hoofdkantoor in Amstelveen

The Good Food, Good Life company

Nestlé en Nederland zijn met elkaar verbonden sinds 1869, toen hier de eerste producten van Nestlé verkrijgbaar waren. Nederlanders hebben sindsdien een grote bijdrage geleverd aan waar Nestlé 150 jaar later staat. Nederland en Nederlanders hebben een belangrijke rol gespeeld in het wereldwijde succes van Nestlé. Zo zijn Bros en Felix typisch Hollandse producten, heeft een Nederlander Nespresso internationaal groot gemaakt en in onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet maken we onder meer specialistische babyvoeding voor baby’s met een eiwitallergie bestemd voor de hele wereld. Het Nederlandse talent dat bij ons werkt, de aanwezige kennis over voedingsmiddelentechnologie en de typisch Nederlandse hang naar innovatie en ontwikkeling zijn een perfecte bodem voor Nestlé’s ambitie gebleken en zeer waardevol.

Ontdek een selectie van onze merken

CTA Button Item

De cultuur binnen Nestlé vind ik met name mensvriendelijk en informeel. Er heerst een goede teamspirit, medewerkers zijn gedreven, jong, hoogopgeleid. Management is zeer toegankelijk. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en ook voor feedback!

Nestlé heeft ervaren managers om van te leren. Diverse trainingen, zowel functie specifiek als persoonlijk. Doorgroeimogelijkheden en vrijheid voor eigen initiatieven, waardoor je wordt uitgedaagd om met nieuwe plannen te komen.