Sort by
Sort by

Nestlé Nutrition en Nestlé Health Science in Nederland

De fabriek Nunspeet ligt op de Veluwe, het groene hart van Nederland. In 1895 begon de heer F.A. Molijn een melkfabriek waar melk in flessen en blikken werd geproduceerd. In 1971 werd de fabriek onderdeel van Nestlé. De eerste babyvoeding in Nunspeet werd geproduceerd in 1974 en de vestiging is geleidelijk omgevormd tot een moderne fabriek welke zich heeft gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige babyvoeding.

Onze producten worden wereldwijd geëxporteerd naar circa 140 markten met in totaal 500 unieke product/land combinaties. De belangrijkste merken zijn NAN, Nidina, AL110, Alfaré en Althéra. Onze fabriek is volledig gericht op de productie van babypoeder. Nestlé erkent dat borstvoeding de beste voeding is voor babies. Echter in het geval dat een baby geen borstvoeding krijgt, verdient iedere baby de beste babyvoeding. Niet alleen om hun welzijn te garanderen maar ook om hun nodige ontwikkeling te stimuleren. Alle baby’s zijn verschillend, hierom produceren wij een brede selectie van producten die gericht zijn op de behoeften van iedere baby.

Orphaned Half-Half Color Block: Werken als operator bij Nestlé in Nunspeet? We ve… > Add Image or Video
Orphaned Half-Half Color Block: Werken als elektromonteur bij Nestlé in Nunspeet?… > Add Image or Video

Ervaringen van medewerkers

Werken als engineer bij Nestlé heeft me in staat gesteld om professioneel te groeien in een uitdagende en veranderende omgeving, het gaf me ook een internationale mogelijkheden voor mij en mijn gezin. Ik voel me erg verbonden met de missie van Nestlé.

Binnen het team van het NQAC ervaar ik een open sfeer die samen met veel flexibiliteit en motivatie van mijn collega’s zorgt voor een prettige werkomgeving. We zetten ons samen in om een optimaal gezamenlijk resultaat neer te zetten waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigen kwaliteiten en belangen en die van de groep en collega’s.

Naast de diversiteit binnen mijn eigen team met mensen van verschillende achtergronden en werkstijlen is het ook erg leuk om te leren van collega’s uit Nestlé fabrieken over de hele wereld.