Sort by
Sort by

Nestlé Nederland lanceert LITTLE STEPS® Plantygrow

Een plantaardige drink voor kindjes vanaf 1 jaar
LittleSteps_Plantygrow

We zien in de markt dat er is steeds meer vraag is naar plantaardige alternatieven. Momenteel zijn er vele soorten plantaardige dranken verkrijgbaar die voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Ouders kiezen er ook steeds vaker voor om hun kinderen mee te nemen in deze eetgewoontes. 

Daarom lanceert Nestlé de LITTLE STEPS® Plantygrow. Een 100% plantaardige drink op basis van tarwe, haver en erwteneiwit. Het is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Het is een bron van vitamine A, C, B2, B12 en ijzer en bevat alleen van nature aanwezige suikers. Daarnaast bevat Plantygrow calcium - dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de botten - en vitamine D - dat het immuunsysteem versterkt. Daarmee ondersteunt Plantygrow de normale groei en ontwikkeling van kinderen. 

Naast dat LITTLE STEPS® Plantygrow een lekkere afwisseling is in de dagelijkse voeding voor de kleintjes, is het ook een ‘groener’ alternatief dat zowel op zichzelf als in havermout, smoothies of pappen gebruikt kan worden.

Wilt jouw kindje LITTLE STEPS® Plantygrow ook eens proberen? Klik hier en probeer gratis.