Sort by
Sort by

Coming soon: Alliance for YOUth live webcast debat

Terug naar persberichten
Vevey, Zwitserland

alliance%204%20youth%20coming%20soon.jpg

Wat brengt de toekomst voor jongeren en werklozen in Europa? Dat is de vraag waarover bedrijfsleiders, politici en 20 jongeren zullen debatteren in een live webcast. Deze wordt gehouden op het Nestlé hoofdkantoor (Vevey, Zwitserland) op donderdag 18 september vanaf 10:30 uur.

Dit event volgt na de lancering van het Nestlé Needs YOUth initiatief in november 2013. Het bedrijf heeft toegezegd om 20.000 arbeidskansen te creëren voor jongeren onder de 30 in Europa.

Nu gaan 200 bedrijven samenwerken met Nestlé in de aanpak tegen jeugdwerkloosheid als onderdeel van de Alliance for Youth. Dit zal nog meer mogelijkheden geven voor jongeren op dit continent.

De oprichters van de Alliance for Youth zijn: Adecco, AXA, Cargill, Chep, DS Smith, EY, Facebook, Firmenich, Google, Nielsen, Publicis, Salesforce.com, Twitter en White & Case.

U kunt vragen stellen door een email te sturen naar [email protected] (vermeld daarbij uw naam en land) en deelnemen aan de discussie op Twitter door de hastag #ALLiance4YOUth te gebruiken.

Meer details zijn te vinden op de eventpagina.