Sort by
Sort by

LITTLE STEPS® gaat bomen planten in samenwerking met Trees for All om aandacht te vragen voor een groenere wereld

Terug naar persberichten

LITTLE STEPS® van Nestlé Babyvoeding is een samenwerking met Trees for All gestart om aandacht te vragen voor een groenere wereld. Voor iedere op Facebook of Instagram gedeelde foto van een LITTLE STEPS® opvolgmelk momentje plant LITTLE STEPS® een boom. Met deze “One Baby One Tree”-campagne draagt LITTLE STEPS® een steentje bij aan een groenere wereld. 

One Baby One Tree

Samenwerking LITTLE STEPS® & Trees for All

Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Deskundigen zijn het erover eens dat herbebossen van groot belang is voor het voorkomen van de ergste klimaatverandering. LITTLE STEPS® wil daar in Nederland aan bijdragen met de nieuwe “One Baby One Tree”-actie door het steunen van het herbebossingsprojecten van Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten.

One Baby One Tree

Voor iedere op Facebook of Instagram gedeelde foto van een LITTLE STEPS® opvolgmelk momentje met hashtag #OneBabyOneTreeNL en tag @LittleSteps2NL plant LITTLE STEPS® een boom in Nederland. Op deze manier draagt LITTLE STEPS® samen met haar gebruikers bij aan een mooiere toekomst voor hun baby’s en onze planeet. Gewoon omdat alle beetjes helpen. Meer over de actie kun je lezen op de website

Nul milieu-impact

Het initiatief van LITTLE STEPS® sluit aan bij Nestlé’s ambitie om te streven naar nul milieu-impact in de bedrijfsvoering tegen 2030. Ook heeft het bedrijf een commitment om tegen 2050 netto nul emissie van broeikasgas te bereiken. Deze ambitie omarmt het meest ambitieuze doel van het Akkoord van Parijs, wat Nestlé in 2019 heeft ondertekend om de wereldwijde temperatuurstijging te beperken tot 1,5°C.

LITTLE STEPS® opvolgmelk

LITTLE STEPS® opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby’s en zorgt voor een goede basis. Zo krijgen baby’s met 600ml LITTLE STEPS® opvolgmelk per dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D* binnen. De opvolgmelk bevat geen palmolie, is halal gecertificeerd en is verpakt in een 100% recyclebaar blik. LITTLE STEPS® opvolgmelk is o.a. verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn en Bol.com. 

Borstvoeding is ideale voeding voor baby’s

*LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem.