Sort by
Sort by

Marjolijn Niggebrugge Commercieel Directeur Nestlé Nederland

Terug naar persberichten
Amstelveen

 

Per 1 september 2017 is Marjolijn Niggebrugge aangesteld als Commercieel Directeur van Nestlé Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de verkoop van de categorieën: koffie (o.a NESCAFÉ), culinaire producten (o.a. MAGGI), babyvoeding (o.a. NAN OPTIPRO) en chocolade (o.a. KITKAT en NESTLÉ L’ATELIER) in het Retail- en Out-of-Homekanaal.

Als Commercieel Directeur zal zij deel gaan uitmaken van de board van Nestlé Nederland. Marjolijn haar focus ligt op samenwerken, categoriegroei en omnichannel denken.

Marjolijn Niggebrugge heeft de afgelopen 11 jaar binnen Nestlé Nederland verschillende commerciële rollen vervuld in marketing en sales. Bij Nestlé Professional is ze brand manager Food geweest en heeft daarna haar marketing ervaring uitgebreid als productmanager voor NESCAFÉ. In 2009 begon zij in sales als field sales manager en in 2012 maakte ze de stap naar Key Account Manager voor Culinary & Drinks . In haar laatste functie speelde Marjolijn een belangrijke rol als Customer Development Lead voor AH en recentelijk ook Jumbo.