Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Training & Ontwikkeling

 

 

Bij Nestlé geloven we dat je nooit bent uitgeleerd, of je nu aan het begin van je carrière staat of al een lange loopbaan achter de rug hebt. Door onze mensen in elke fase van hun carrière de mogelijkheid te geven om te groeien zijn we al bijna 150 jaar in staat om mooie producten en geweldige merken op de markt te zetten die miljoenen mensen wereldwijd voorzien van lekkere, goede en gezonde voeding, elke dag weer. Voor de optimale ontwikkeling van onze mensen is de Nestlé Development Academy opgericht.

 

 

Nestlé Development Academy

De Development Academy is een intern opleidingsorgaan en heeft tot doel om bij te dragen aan een High Performance Culture. Essentieel hierbij is dat onze medewerkers zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkeling. De rol van Nestlé Development Academy Benelux is het:

  • verder ontwikkelen en motiveren van de talenten van onze medewerkers, zodat maximale prestaties kunnen worden geleverd;
  • ondersteunen van managers in de ontwikkeling van hun people management skills;
  • creëren van een coachingscultuur waarbij elke medewerker zijn eigen verantwoordelijkheid neemt om feedback te vragen en te geven;
  • uitdragen van de Nestlé-kernwaarden om als één geheel naar buiten te treden;
  • bijdragen aan de leercultuur, zodat onze organisatie en de medewerkers blijven evolueren.

De Nestlé Development Academy is ingericht volgens het 70-20-10-principe; wij geloven dat een optimale ontwikkeling van onze mensen voor 70% bestaat uit ‘on the job’-training, 20% coaching & feedback en 10% uit trainingen en opleidingen.