MarketingTribune: SVH Meesterkok De Leeuw wordt het nieuwe gezicht van Nestlé Professional

jun 7, 2017

Nestlé Professional, bekend van onder andere haar merk 'Chef', heeft zich versterkt met een nieuw culinair boegbeeld: Marcel de Leeuw. Hij heeft als SVH meesterkok jarenlange ervaring in de keuken, is voorzitter van de Sterklas en lid van het Bocuse d’Or NL bestuur. Vanaf deze maand start Marcel als Chef2Chef manager bij Nestlé Professional.

"De mogelijkheid om deze stap te maken in je carrière komt niet wekelijks voorbij. De kans deed zich voor en het voelde goed. Ik kan mezelf in deze nieuwe rol uitdagen een andere kant van mijn vak te belichten. Ik spreek meer met mijn collega chefs en ben bezig met inspireren, dat is een belangrijke drijfveer voor mij. Ik heb altijd gezegd dat je iets moet doen met passie en overgave. Deze stap is erg veelzijdig en past goed bij mij. Ook vind ik het belangrijk dat je binding hebt met het product. Zo sta ik bijvoorbeeld bij Chef 100% achter het product", reageert De Leeuw.

Lees hier het volledige artikel: MarketingTribune - SVH Meesterkok De Leeuw wordt het nieuwe gezicht van Nestlé Professional