Carlos Torre

 

Supply Planning Manager

Startdatum Nestlé November 2009
Studie International Marketing Management
Passies en hobby's Muziek maken, sport, Krav Maga, Bikram Yoga

Hoe ben je bij Nestlé terecht gekomen?

Toen ik in Barcelona woonde kwam ik dagelijks in aanraking met verschillende Nestlé-producten. Eenmaal verhuisd naar Amsterdam stond werken bij Nestlé op mijn wishlist.

Mijn loopbaan bij Nestlé

Binnen de Supply Chain-divisie begon ik bij Customer Service Logistics, waar ik na een aantal jaar een stap kon maken naar een leidinggevende positie. Contact met Marketing, Sales en onze klanten stond hierin centraal. Ik heb een aantal grote projecten kunnen doen met andere fabrikanten om de efficiency in de keten te verbeteren en ook met internationale collega’s binnen de Nestlé wereld gewerkt aan projecten op e-commerce.

Hierna wilde ik mezelf verder ontwikkelen en ben ik bij Demand Supply Planning aan de slag gegaan, het hart van de Supply Chain-organisatie. Nu werk ik als Supply Planning Manager samen met Marketing, Sales en de Nestlé fabrieken waar onze producten vandaan komen. Samen met mijn team werken we hard om onze 70 fabrieken in en rond Europa aan te sturen om ons de juiste aantallen producten te sturen op het juiste moment, zodat wij onze klanten optimaal kunnen beleveren en de consument goed gevulde schappen treft in de supermarkt of groothandel.

Waarom Nestlé?

Het is bijzonder om te werken voor een relatief kleine organisatie in Nederland, maar tegelijkertijd ook onderdeel te zijn van ‘s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Hierdoor is het hard werken om onze goede naam hoog te houden, maar daarnaast hebben we ook heel veel plezier met elkaar. Nestlé is een professioneel bedrijf met oneindig veel doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Nestlé is een organisatie waar het niet vanzelf gaat, je kunt ondernemen binnen de onderneming om dingen voor elkaar te krijgen. Kan jij dat ook? Dan ben je aan het goede adres!