Recruitment

Selectieprocedure van Nestlé

Op onze vacaturepagina vind je altijd de meest actuele posities terug. Ben je enthousiast over een functie en denk je aan de gevraagde criteria te voldoen? Dan kun je direct op een vacature solliciteren. Onze selectieprocedure is als volgt:


  • Je reageert op een vacature door je te registreren en je motivatie met CV te uploaden via ons E-recruitment systeem;
  • Per sollicitatie krijg je een ontvangstbevestiging;
  • Onze recruitmentafdeling toetst alle binnengekomen CV's aan de functie-eisen van de baan. Ook motivaties worden meegewogen. Op basis van de beoordeling van je CV word je al dan niet uitgenodigd voor een eerste gesprek;
  • Het eerste gesprek vindt plaats met een recruiter en de lijnmanager. Bij wederzijdse klik vinden vervolggesprekken plaats;
  • Voor sommige functies maakt een (online) assessment deel uit van de procedure;
  • Ben jij onze ideale kandidaat, dan ontvang je een aanbieding en volgt jouw start bij Nestlé.

Klik hier voor ons actuele vacatureaanbod

Open Sollicitatie

Nestlé is constant in beweging en altijd op zoek naar energieke mensen die zich dagelijks inzetten om het verschil te maken. Ben jij een ervaren professional binnen marketing, sales, finance, logistiek of HR en heb je een passie voor Food? Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière bij Nestlé?

Stuur dan een open sollicitatie door je te registeren en jouw motivatie met CV te uploaden. Na ontvangst word je sollicitatie beoordeeld door onze recruitmentafdeling. Indien wij een passende vacature hebben dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Meld je hier aan voor jouw open sollicitatie.  
Klik hier voor onze sollicitatietips.